Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kényszeres hazudozó a báttyám?

Kényszeres hazudozó a báttyám?

Figyelt kérdés
(Előre is bocsi a helyesírási hibákért.) 23 éves, hazaköltözött. Folyamatosan itthon van. Nem megy el dolgozni mert neki nem szólhat be senki. Már lassan 5 hónapja itthon van. Nem segít semmiben sem, képes végignézni azt is hogy anyával éhezünk, amikor neki volt pénze (ex-e adott neki). De ez még semmi ahhoz képest amiket mond. Elhiszi amiket mond. Egyszer azt mondta hogy az ő ki vette az albérletét, délután költözik. Aztán egy óra múlva meg már letagadta. Na ekkor ásta magát el nálam. Meg valamelyik nap felhívott minket, és megfenyegetett hogy elloptuk a pénzét. (Holott akkor 2 napja nem volt itthon, és nem is volt pénze mert elköltötte.) folyamatosan hazudik. Meg mindig engem fenyeget hogy szájbarugdos, mert nem csinálom meg amit ő mond. Egyszer már a mamámnak is mondta, de anyának is. Nagyon elegem van belőle. Anya engem sem bir eltartani, de azért a fia itt lehet. Teljesen semmirekellő. És ez a pár hazugság ez csak pár darab. Mert egész nap hazudozik. Meg mindent megmagyaráz. Nekem is folyamatosan azt magyarázza hogy menjek kőmüvesnek, ne menjek gimibe mert soha nem fogom semmire sem vinni. (Amiben igaza van, mert szerencsétlen vagyok...) folyamatosan bele szól az életembe. Már nagyon elegem van. Anyának megmondtam hogy lehet választani, mert nem fogm hallgatni amiket a tesóm mond és ha őt válassza én elköltözöm apához vagy a mamámhoz. És ő még anya a báttyám védi...
2015. aug. 22. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van lehetoseged akkor mar pakolhatnal is szerintem. Menj apukadhoz.
2015. aug. 22. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs aki helyre rakja az a paraszt suttyo bátyád?

Nagyon csunya dolgokat müvel.Valoban nagyon nehéz helyzetben vagy :(

2015. aug. 22. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Múltkor összeverekedett a "haverjaival". Még a feje is betört. Azóta nem igazán mászkál el itthonról. Inkább idehívja a börtöntöltelék haverjait.

De azért nem akarok elmenni, mert anya mindig azt mondja hogyha elmegyek, akkor felakassza magát. Apához meg nem szeretnék menni. Mert ők egy pici panelban 5-en élnek. És nagyon messze lennék a sulitól. És nincs kolesz. De a mamám is messze lakik...

2015. aug. 22. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nehogy te menj, rakjátok ki a szűrét ennek a taplónak!
2015. aug. 23. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Te költözz el ahogy csak tudsz. Anyukáknak meg mondd meg,hogy vizsgáltassa ki bátyádat egy pszichiáterrel,mert szerinted bajok vannak. Volt egy ismerősünk,aki össze-vissza hantázott(pl. Amcsi producer lesi őt a TV-ből,aki azt mondta hogy akció filmet akar vele forgatni,stb...) annak a srácnak is intéztek valamennyi nyugdíjat a gyogyója miatt.
2015. aug. 23. 16:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Amikor megemlítem anyának hogy dobja ki vagy küldje el, akkor azt mondja hogy nincs hova mennie, és így nem teheti ki. Pedig haza tudna menni az ex-éhez, mert várja vissza. És mégiscsak ott van 2 gyereke.
2015. aug. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!