Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért él úgy mindenki, mintha...

Miért él úgy mindenki, mintha valamilyen nagy dologra készülne, ami majd beteljesíti az életét?

Figyelt kérdés

Még ez, még az, egy lakás, még egy szoba, még négy kerék, még egy gyerek, még egy kutya, még emez, még amaz kell, és akkor majd minden tökéletes lesz.

De valójában sose lesz az.

2016. júl. 29. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, lehet sok minden a háttérbe amitől ilyen, pl ha csaj akkor azért mert nem krta meg a palia, vagy nem vette meg neki a legújabb iphonet , vagy a munkahelyen keveset fizetnek, nehéz a fenttartás.. bármi lehet amitől negativak. vagy az egész magyar rendszertől, magyar mentalitás, nem adnak igazat nekik, senki nem segit, érti meg ezért céltalan rosszkedvü lesz
2016. júl. 29. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Te belelátsz minden ember fejébe? Mégis honna veszed ezt a m__@rhaságot,hogy akinek céljai vannak,az amíg el nem éri azt addig depressziós?
2016. júl. 29. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Kellenek a célok, ez igaz, de a célhoz vezető út az érdekes, a fontos. A célok kitűzésével az ember kipróbálhatja önmagát mire képes, stb. Lehet, hogy nem fogja tudni elérni a célját, csak egy hasonló valamit, így azzal kell beérnie. De legalább tanult, tapasztalt valamit az útja során.
2016. júl. 29. 22:43
 14/15 MZ.per.X ***** válasza:

Én azt látom, hogy a "magyar mentalitás" inkább a rosszul keresők körében igaz. Akiket ismerek és jól megélnek, azok nem is nevezhetőek boldogtalannak.

Persze lehet azt mondani hogy élvezd az élet minden percét, de átlag ember örül ha 8-10 óra robotolás után hazamehet nézni a tv-t.

Na meg célok nélkül nehéz bármit élvezni. Ha már kitalálod hogy "ma kimegyek napozni", akkor már van egy célod, de ezeket az ember megunja egy idő után, és többre vágyik.

2016. júl. 30. 09:09
 15/15 MZ.per.X ***** válasza:

Vagy csak saját példám.

Nekem a "nagy célok" között ott van, hogy lefogyok, és "kigyúrom" magam egy egészséges szintre. A másik, hogy lesz autóm és sokkal mobilabb leszek, nem kell tömegközlekedésen izzadjak 50 fokban. Vagy lesz saját lakásom, és nem mással kell osztozkodjak.

Tudom, hogy ha ezeket elérem, attól nem fog "beteljesedni" az életem, de mégis egy nagy mérföldkövet jelentene és úgy lépnék tovább, hogy elértem valami számomra fontosat.

2016. júl. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!