Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek történt már olyan...

Veletek történt már olyan vagy tapasztaltatok olyt, iskokába vagy bárhol hogy valakinek lehúzták a gatyáját? Ha igen írjátok le a történetét..

Figyelt kérdés
nem velem történt de az iskolában az egyik 7.essel az történt hogy el volt törve mindkét karja (nem is értem miért volt iskolában) és 2 gyerek odamebt...lefogták, kigomboltàk a gatyáját és az alsógatyájával együtt lehúztàk és ìgy ott állt teljesen csupaszon és nem tudott ellene mitt tenni....mindenki kinevette majdnem de én nem....amikor mindenki elment én húztam fel neki.....de egyépként mással is csinálnak ilyet más emberek nem pont ők de ezeket olyanokkal csinálják aki melegítőbe vagy lehúzható nadràgban van...mivel a farmert vagy gombos gatyát nem lehet lehúzni...de ők ezt kigasznàlták hogy neki töröttek a karjai és ez szerintem elég gonosz.....szerintetek??? ha veletek is történt ilyen vagy mással de ti láttátok ìrjátok le!!!

2016. júl. 28. 16:52
1 2
 11/12 Blade Bone ***** válasza:
Nekem csak próbálták, melegítőben és farmerban is, de a melegítős nadrágomon is volt valami madzag vagy micsoda, és azt mindig megkötöttem. :D Farmerhez meg övet használtam, szóval nem tudták. Meg eztán meg is kergettem őket. :D
2016. aug. 15. 20:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elég undorító tett
2018. szept. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!