Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lehet, hogy ilyen...

Mitől lehet, hogy ilyen titokzatos?

Figyelt kérdés

10 hónapja ismertem meg egy amerikai srácot, aki most már 1,5 éve tartózkodik itt és fél év múlva fog visszamenni. Eléggé necces döntés előtt állok.

Azt fontolgatjuk, hogy érdemes-e belekezdenünk így egy komolyabb párkapcsolatba és mivel most végeztem az egyetemmel, ezért szerinte semmi akadálya, hogy belemenjek.

A problémám viszont az, hogy annak ellenére, hogy mesélt pár dolgot magáról (pl: van egy fia, de a feleségével már nincsenek együtt, de erről nem is akar beszélni). Oké, általában kb csak 2-3 órára szoktunk találkozni, mert ő pedig dolgozik én meg egyelőre keresésben vagyok.

Hétvégente általában többet vagyunk együtt és vannak időszakai amikor megnyílik, de általában nem árul el túl sokat. Viszont azt mindenféle módon próbál bizonyítani, hogy engem kedvel. Sokszor el szokott vinni ide-oda, nagyon nagyon sokat érdeklődik rólam, amikor szeretkezünk nem mindig egy állat, hanem nagyon gyengéd, valamint kismilliószor elmondja, hogy szeretné, ha elmennék vele.

Nos, alapjáraton megbízhatónak tűnik, és ha azt az elvet követem, hogy nem kell mindenben a rosszat látni, akkor lehet, hogy azért ilyen, mert visszahúzódóbb fajta (bár elég sokat beszél szóval nem tudom), több jobb tulajdonságot tudok róla elmondani, mint rosszat, meg hár az a 10 hónap nem a legtöbb. Próba szerencse miatt kimehetnék vele, legfeljebb visszajövök, ha úgy vqn. Szüleim pedig támogatnak, akárhogy is döntök.

Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért tettem fel ezt a kérdést. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. júl. 27. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fél, amúgy késő este jobban meg nyílnak az emberek szóval akkor kérdezgesd :)
2016. júl. 27. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szóvalegy titokzatoskodó pasi akivel kefélsz. Gratu... Ha nem tudsz róla eleget,akkor miért fekszel le vele?

Nemakar beszélni a feleségével való viszonyáról és nemsokára vissza megy? Tudod hogy hangzik ez? Kb úgy muntha te csak a külföldi szexpartnere lennél,aki addig rak ameddig itt van. Nem értem hogy te hogy tudsz megbízni benne,de kedves egészségedre. De fel kell,hogy homályosítsalak. Külföldről (pláne az USA-ból) nagyon nehéz visszajönni. Sok sikert.

2016. júl. 27. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak tart itt Eu-ba is valakit, hogy üríthessen néha
2016. júl. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!