2pac a Bloods vagy a Crips/Cripz tagja volt?
Láttam egy dokumentumfilmet, oktató jellegű videót Youtubeon a legveszélyesebb bandákról/gangekről amiben benne volt 2pac (Tupac Amaru Shakur, Makaveli) is, és a banda neve Crips volt. Itt a videó, a 8. legdurvább banda. https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_69307.. tekerj a 1:28-hoz.
Viszont 2pac nagyon sok képen pirosban van ami a Bloods banda színe, a Crips-é kék, de sok olyat is visel. A bloods és a crips banda ősellenségek. Tudjátok, régebben de van ahol most is így megy, hogy a bandák akik harcban állnak egymással a gettóban és területeket foglalnak különböző színt viselnek mindenhol, kocsik színe, ruhák, stb mint a GTAban Franklin, zöldet (Gvore Street-esek), a Vagos-osok sárgát és a Ballas-osok lilát viselnek, a Los Varricos-ok kéket.
Arra gondoltam, hogy lehet egykor 2pac Crips-es volt és átállt a Bloodsba vagy hogy van? Mert tényleg mind a két színt hordta, és a google is mindig ezt azt ad ki. Itt pedig mind a két színt szerkesztették rá, mintha mind a kettő tagja lenne: [link]
Nem tudom, hogy a WestSidenak vagy a EastSidenak köze van e a bandákhoz, biztosan... Valaki tud valamit? Angolul nagyon alapfokon értek és nem nagyon tudok így tájékozódni.
Úgy tudom 2pac egyik bandának sem volt a tagja.
Mindkét gangban voltak haverjai, zenélt Bloods és Crips tagokkal is, de elvileg pártatlan volt.
Sok helyen Bloods tagként írják, más felsorolásokban viszont meg sem említik. De igazából lényegtelen, hisz a bandának nem volt tevékeny tagja, csupán a piros kendő miatt ragadt rá szerintem, hogy ő bloods rapper. Ráadásul Pac Marin City-ben élt Los Angelesben, ott annyira nem is megy ez a bandázás. Véleményem szerint Ő független volt. Lehet csak szimplán tetszett neki a piros.
Egyébként az EastSide-nak nincs köze ehhez. A Bloods és a Crips LA-ben működnek, azon belül is a veszélyesebb városrészekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!