Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2pac a Bloods vagy a Crips/Cri...

2pac a Bloods vagy a Crips/Cripz tagja volt?

Figyelt kérdés

Láttam egy dokumentumfilmet, oktató jellegű videót Youtubeon a legveszélyesebb bandákról/gangekről amiben benne volt 2pac (Tupac Amaru Shakur, Makaveli) is, és a banda neve Crips volt. Itt a videó, a 8. legdurvább banda. https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_69307.. tekerj a 1:28-hoz.

Viszont 2pac nagyon sok képen pirosban van ami a Bloods banda színe, a Crips-é kék, de sok olyat is visel. A bloods és a crips banda ősellenségek. Tudjátok, régebben de van ahol most is így megy, hogy a bandák akik harcban állnak egymással a gettóban és területeket foglalnak különböző színt viselnek mindenhol, kocsik színe, ruhák, stb mint a GTAban Franklin, zöldet (Gvore Street-esek), a Vagos-osok sárgát és a Ballas-osok lilát viselnek, a Los Varricos-ok kéket.

Arra gondoltam, hogy lehet egykor 2pac Crips-es volt és átállt a Bloodsba vagy hogy van? Mert tényleg mind a két színt hordta, és a google is mindig ezt azt ad ki. Itt pedig mind a két színt szerkesztették rá, mintha mind a kettő tagja lenne: [link]

Nem tudom, hogy a WestSidenak vagy a EastSidenak köze van e a bandákhoz, biztosan... Valaki tud valamit? Angolul nagyon alapfokon értek és nem nagyon tudok így tájékozódni.

2016. júl. 27. 01:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom 2pac egyik bandának sem volt a tagja.

Mindkét gangban voltak haverjai, zenélt Bloods és Crips tagokkal is, de elvileg pártatlan volt.

2016. júl. 27. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen Bloods tagként írják, más felsorolásokban viszont meg sem említik. De igazából lényegtelen, hisz a bandának nem volt tevékeny tagja, csupán a piros kendő miatt ragadt rá szerintem, hogy ő bloods rapper. Ráadásul Pac Marin City-ben élt Los Angelesben, ott annyira nem is megy ez a bandázás. Véleményem szerint Ő független volt. Lehet csak szimplán tetszett neki a piros.

Egyébként az EastSide-nak nincs köze ehhez. A Bloods és a Crips LA-ben működnek, azon belül is a veszélyesebb városrészekben.

2016. júl. 27. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hülyeséget írtam. Marin City az ugye Kalifornia államban van, de távol van Los Angelestől. San Francisco közelében van és ott nem megy a Bloods és a Crips. Az főként LA-ben megy.
2016. júl. 27. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Wikipédián is Bloods tagként tüntetik fel
2021. ápr. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!