Seemta v3 Bloods vagy Crips? Ti hogy közelendnétek? Melyik az rpseb? Tulajdonságog?
v2őn bloods tag voltam egy ideig ott jó volt úgy kezdtem hogy este a környéken láttam és egy tag kint ált az erkényen aztán meg kérdezte hogy mit akarok és azt válaszoltam hogy "Csak sétáltam aztán gondoltam keressek magamnak valami társasságot" Gondolom megtetszett neki hogy nem az a sablon. V3 csak rossz tapasztalataim voltak a bloodsal olyan lenézőek még crips elég szimpatikus.Igazából arra gondoltam hogy kinézném hogy éppen mikor kosaraznak aztán megkérdezném hogy beálhatok e aztán stb stb.Vagy ti hogy közelednétek? Nincs sok ötletem.
Nem tudom eldönteni hogy milyen tulajdonságaim legyenek.Valami egyedit akarok csak nem tudok dönteni.
Jajj, azok a régi samp idők Seerpg-n. xDD
Menj oda az egyik taghoz a kosárpályához (ne legyen ott az egész banda,mert agyon fognak baxni.), legyen 1-2 bandatag. Köszönj nekik,kérdezd meg,hogy beszállhatsz-e,ha van esze,nem lő agyon.
Játék után dobj nekik egy ilyen /me-t
/me odamegy XY mellé,jobb kezét xy vállához teszi,kötben a rajzokat nézi a falon,majd megszólal
- Nem jöttök enni?
Aztán menjetek el az Idlewoodi pizzázóhoz,innen már tudod szerintem. :D Gyakran lógjatok,aztán bevesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!