Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha tul fius vagyok?

Baj ha tul fius vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek fius lenni de a fiukhoz vonzodom 14eves vagyok 156cm ccsak azert iromle ha valaki kerdezne

Van olyan fiu akinek ez bejön?

Nem festem magamat megis azt mondjak hogy tele festem magam mert nem lehetek smink nelkul ilyen szeo en meg gondolom magamban hat Bzdmg 14eved vagyok

2016. júl. 22. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

14 évesen ilyen rendetlenül, érthetetlenül és helytelenül írni, na az a baj.

Háromszor olvastam, és alig tudom levonni, hogy most pontosan mi is a problémád..

Biztos van pár akinek bejönnek a "tomboy"-ok, a fiús lányok, de szerintem elég kevés. Nekem személy szerint nem nagyon.

2016. júl. 22. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne rágódj azon, hogy kinek jön be a stílusod, és kinek nem. Inkább azért szeressenek vagy utáljanak amilyen valójában vagy, mintsem azért, aki valójában nem is te vagy.
2016. júl. 22. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
az nem baj ha a viselkedésed oylan, de az öltözeted azért ne olyan legyen hogy hátulról fiúnak nézzenek
2016. júl. 22. 21:38
 4/5 anonim válasza:
Inkább legyél ilyen mint a korodbeli fenékgatyás fojtogató nyakörvös 2 percenként instagrammra posztoló "followmepls" tömegnénik 😉
2016. júl. 23. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz es bocsi a helyesirasert xd
2016. júl. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!