Fiúk mi a véleményetek rólam?
12 éves vagyok fiús lány,160 cm kb 60kg tudom ez elég sok :/ hosszú barna hajam van és barna szemem
Szeretem a fiús dolgokat(autó,motor stb)
Belső:
Őszinte(néha ezzel megbántok embereket,de valahogy nem tudok hazudni,nem is szeretnék)
Megbizható
Figyelmes
Kedves
Vicces
Jófej
Negatív:
Nagyon sokat káromkodok
Elég érzékeny vagyok,hamar meg lehet bántani
Kicsit talán nehezen nyílok meg az ismeretlen emberek előtt
Most ennyi jut eszembe
Ne írjátok hogy fiatal vagyok stb.
Főként a korombeli fiúk válaszát várom (12-14 körül)
figyelj, én csak annyit mondok, hogy ennyi idősen ne a fiúzással foglalkozz, és nem jó ötlet ennyi mindent leírni magadról, ki tudja, lehet egy ismerősöd megtalálja a kérdést, és pont rádismer extrém esetben, és azért valljuk be, egy ilyen kérdést kiírni elég gáz, főleg mert itt általában a forever alone emberek, kérdések vannak. tudom hogy írtad, hogy ilyeneket ne írjunk hogy fiatal vagy, de tényleg..:/
meg másrészt ha már véleményt kértél: egy ideig lehet hogy menőnek tűnik fiúsnak lenni, de majd olyan 16 éves körül rájössz hogy a fiúknak a tévhit ellenére: egyáltalán nem jön be, és tényleg valami bomba személyiségednek kell majd lennie hogy egy kicsit is felfigyeljenek rád. a pozitív tulajdonságokat meg könnyű leírni, mindenki mondhatja magáról ezeket, mégha esetleg nem is ilyen, csak nem veszi magáról észre. a káromkodás meg elég gáz. ezeket nem bántásból írom, csak tényleg lásd, hogy még annyit fogsz változni, hogy amikről meg vagy bizonyosodva hogy olyan leszel örökre, és hogy jó, valószínüleg egy év múlva teljesen máshogy fogod látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!