Miért kell erőltetni az ilyen dolgokat?
"Mondjuk sok bajod lett volna egy kupicától..."
Nem lett volna semmi bajom, de nem szeretem és kész. Ennyi. Aki ezt nem érti meg, sajnálom. Volt rajtam kívül más aki vedelte.
Egyébként nem akartam vele veszekedni, de nem lehetett másképp leállítani. :-/
Én ilyenkor azt szoktam, hogy mondom, hogy nem. Ha erősködik, akkor ráhagyom, de nem mondok, igent. Ha kitölti, akkor leteszem az asztalra és nem iszom meg.
Nekem volt egy ilyen hülye főnököm is, akivel az első nap összevesztünk. Cégmegnyitó reggel, mindenkinek pezsgőt adott én meg nem ittam meg, mondván aznap nem dolgozom és autóval megyek haza, nincs kedvem elveszíteni a jogosítványomat egy közúti ellenőrzés során. .. na ez neki nagyon nem tetszett. Bár engem kicsit se érdekelt.
Én se iszok alkoholt. Ha vendégségben vagyok, rám is erőltetnék a házigazdák, hogy igyak már legalább egy kis pohárral...
Bunkóság visszautasítani, sértő a házigazdára nézve, stb.
Az viszont nem bunkóság, hogy ráerőltetik a másikra az akaratukat. Egy "köszönöm, nem" válaszon nem tudom, mit nem lehet megérteni.
Házigazdi, ez jó. :D :D
A legjobban tetted, hogy ott hagytad, mert ritka bunkón viselkedett.
Sosem értettem, miért és mi értelme van rátukmálni valakire valamit. Az emberek egy része úgy látszik, még azon is ki van akadva, ha valakinek étel, ital terén más az ízlése vagy mást szeret.
Köszi. :)
Nem akartam már végsőkig elmenni ebben a konfliktusban, úgyhogy inkább léptem. Plusz az, hogy b...inak nevezett, már "vért kívánt" volna, ezért mindenképp jobb volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!