1-10-es skálán mennyit érek el?
Csak azért kérdezem mert általánosban nem nagyon tudtam érvényesülni lányok terén mert nagyon vékony és visszahúzódó voltam (mondjuk ez 7-8. felé eltűnt).
Nem szeretném azt hogy olyanoktól kérdezem meg akiket ismerek mert azok vagy csak azt mondanák, hogy
HEHE...0 vagy csak annyit hogy,
Hát persze hogy 10 (kedvességből)
És én a tényeket szeretném hallani, hogy mennyi esélyem van lányoknál :)
Kb. egy hónapja elkezdtem edzeni ami kicsit dobott az önbizalmamon és a kicsit elkezdtem összeszedni magam :)
Én nem szeretem ha egy srác nagyon ki van gyúrva, de azt sem amikor olyan vézna így hát én egy 8-ast adnék. És szerintem nagyon pozitívdolog, hogy elkezdtél edzeni és úgy tudom hogy ilyenkor jót tesz ha sok húst eszel. Hajrá! :)
Kedves 8-as :) Attól még, hogy pár lány ilyen, nem mindegyik ezt akarja. Todod te, hogy mennyi lány problémája az, hogy ilyen sok a tahó srác? Remélem kifogsz magadnak egy pénz éhes r¡b¡t vagy inkább egyedül fogod leélni a kis életedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!