1-10-es skálán mennyit érek el?
Csak azért kérdezem mert általánosban nem nagyon tudtam érvényesülni lányok terén mert nagyon vékony és visszahúzódó voltam (mondjuk ez 7-8. felé eltűnt).
Nem szeretném azt hogy olyanoktól kérdezem meg akiket ismerek mert azok vagy csak azt mondanák, hogy
HEHE...0 vagy csak annyit hogy,
Hát persze hogy 10 (kedvességből)
És én a tényeket szeretném hallani, hogy mennyi esélyem van lányoknál :)
Kb. egy hónapja elkezdtem edzeni ami kicsit dobott az önbizalmamon és a kicsit elkezdtem összeszedni magam :)
Oké...értettem.
Bocsássatok meg ezért az óriási hibáért xD
Ha nőzni akarsz felesleges edzened,viszonylag kevés olyan nő van akik az izmos pasikra buknak.Rengeteg vézna genetikai hulladékot láttam már jó nővel úgyhogy ezt tényleg felesleges csak a csajok miatt csinálni,ők úgyis azt nézik hogy jóképű vagy sem.Ha önbizalmat akarsz akkor inkább járj küzdősportra
De itt a legnagyobb baj hogy sugárzik rólad az hogy egy normális rendes srác vagy.A csajok az ilyeneket kerülik,legyél olyan mint a többi srác,lehetsz semmirekellő,bunkó vagy tróger,agresszív,verekedős stb mindegy csak ne legyél normális.Kövesd a divatot és az se hátrány ha van sok pénzed.Ügyelj a frizurádra,előny ha van fülbevalód meg tetkód is.Sajnos a legtöbb nő az ilyen szemét gyökerekre bukik akik úgy bánnak velük mint a kutyával és megcsalják őket stb
Erkölcsileg egy nagyon primitív színvonalra kell lesüllyedned ahhoz hogy sikeres legyél a csajozásban
Persze lehetsz önmagad is csak akkor nagyon nehezen fog menni a csajozás,de ilyenkor legalább van esély arra hogy egy normális lányt találj
Nem csak a lányok miatt csinálom de az a baj hogy igazad van:/
De én a sok hülye p*csa miatt nem hiszem hogy le fogok süllyedni olyan mélyre mint amilyenre kéne...
Biztos hogy nem leszek egy hulladék csak azért hogy legyen pár barátnőm aki ugyanolyan hulladék mint aminek megjátszanám magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!