Ti sem birjátok hogy kezelni ha rólatok van szó?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nemtudom mi ez, miből ered, de még bármit ami hozzám kapcsolódó nem tudok nem akarok kiadni magamról, s nem tudom elviselni, kezelni ha rólam van szó. ha fel hivják rám a figyelmet, szó szerint nem szeretem a helyzetet, szánalmasnak érzem magam, hogy valamit kéne csinálnom, mondanom,s nem szeretek részletekbe menni, ha pl kérdőre vonnak.. rosszul érzem már magam ettől a helyzettől.
Mi lehet ez ? mi az oka ?
2016. júl. 17. 22:44
1/2 anonim válasza:
nem bízol meg az emberekbe. kiskorodba vagy gyermekkorodba nem ért valami érzelmi csalódás ami miatt rögeszméddé vált hogy az emberek gonoszak ? én erre tudnék gondolni
persze az is lehet hogy csak zártabb személyiségű vagy :)
2/2 anonim válasza:
En mindent tudok kezelni. Nen szamit mi oka csak az hogy hogyan valtoztathatod meg. Gondolkozz azon hogy miert nincs okod ezt érezni. Irj ram s segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!