Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg a magyar nők a legszeb...

Tényleg a magyar nők a legszebbek? Szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 14. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Ez is egy tipikus nemzeti önfényezés, mint az a térkép, miszerint nekünk van a legnagyobb péniszünk Európában. :D

[link]

De említhetném az idei foci eb-s netes szavazásokat is. Mindenben elsők vagyunk, ahol csak a duma és a kattintás számít. Szóval kezeljük helyén a dolgokat.

Az igazság az, hogy a magyar lányok teljesen átlagosak (az összlakosságot tekintve). Azt elismerem, hogy sok szép lány van, de nálunk nem az a helyzet mint mondjuk a cseheknél/oroszoknál, akár a németeknél (amíg ott éltem, ott is több szép lányt láttam, mint itthon), hogy tartózkodhatsz akár egy külvárosi kis utcában/buszmegállóban vagy a belvárosi elit negyedben, ugyanolyan szép lányokat fogsz látni. Nálunk nem ez a helyzet. A gazdagabb és felkapottabb helyeken (szórakozó helyek, bevásárlóközpontok, éttermek, egyetemek) természetesen sok szép lányt lehet látni (a gazdagok és a diáklányok értelemszerűen szebbek, mint a többiek), de amint kimész a város szélére (akár Bp./Debrecen/Miskolc stb.), azt fogod észrevenni, hogy egyből rövid hajú/70-80 kilós molett almákat vagy nádszál vékony deszkákat fogsz látni (elnézést a stílusért, de ez igaz). A fizetésekhez hasonlóan itt is óriási differenciák lehetnek a nők között. Sok nagyon szép, kevesebb átlagos és elég sok csúnya. Mondom, mindezt úgy, hogy a munkám miatt sok időt töltöttem kint Német- és Csehországban, szóval van viszonyítási alapom.

2016. júl. 14. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Valóságban NEM.
2016. júl. 14. 15:37
 13/13 Inessential ***** válasza:
Szerintem ez relatív.
2016. júl. 15. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!