Mit csináljak, hogy ne vágyjak ennyire társaságra, ne akaszkodjak rá másokra?
Eddig minden pasimat ezzel készítettem ki és a mostani is azt mondta, hogy az a természetes, hogy ő sok magányra vágyik, én meg ha heti 4x-5x szeretnék találkozni ő már úgy veszi hogy nem hagyom élni és hogy irreális az, hogy én meg sokat szeretnék találkozni (azért mindennap én se akarok).
Szörnyű tulajdonság, bárcsak introvertált lennék... sajnos nekem szükségem van találkozásokra, beszélgetésekre, főleg a párommal, de a barátaimmal is. Egyedül nem tudom huzamosabb ideig elfoglalni magam, ezért ráakaszkodom másokra, elhívom őket találkozni meg rajtuk lógok. Maguktól ugyanis nem nagyon hívnak... :/
Változtatni szeretnék. Hogyan kéne?
Nem az önbizalmam földbedöngölését és a maradandó rosszkedv okozását kérem, köszönöm. :)
☆menj fel a facebookra és ne gyere le, csak ha eltelt 1-2 óra.
☆Tapadj rá erre az oldalra
☆menj el vásárolni
☆nézz filmet
☆takaríts
☆szerezz be kisállatot
☆**☆Menj el kisállatboltba, kérj VADÁSZGÖRÉNYT, így majd lesz takarítanivalód
Ez eléggé idegesítő tulajdonság, nekem az egyik barátnőm ilyen. Még épp hogy ide ért, de már azt kérdezi mikor találkozunk legközelebb. Nem rák a csillagjegyed véletlenül?
Türelmet kell gyakorolnod, mert az, hogy valaki nem akar veled lenni heti háromszor, ötször, az nem jelenti azt, hogy ne szeret. Én szeretem a barátaimat, de egy idő után sok, hogy minden nap jön valaki. Néha fel is kell töltődni, és pl. rendet rakni, mert közben meg jönnek a megjegyzések, hogy belóg a képbe a szőlő inda, meg égig ér a fű.
Nem rák vagyok. :D
Nekem is volt olyan barátnőm aki idegesített, ő is ezt csinálta kb. hogy taliztunk és amikor hazaért már írta hogy mikor talizunk már megint mert annyi minden mesélni valója van. És ez engem azért idegesített, mert maga a csaj volt irritáló, ezért se tartom már vele a kapcsolatot. De ha valakit szeretek akkor a hét felét szívesen töltöm vele. Ezért esik úgy, hogy nem szeret a másik eléggé, mert magamból indulok ki.
Próbálom elfoglalni magam persze de nem mindig sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!