Ti nem vágytok egy baráti társaságra?
Szia:)
Hát én is hasonló társaságra vágyom. Igazából szerintem elég egy embert megismerni, de őt jól, és annak a baráti társaságába belekerülni. Én is ezt csinálom, és bevált. Ráadásul pont olyanok, amilyet szerettem volna. Keress egy szimpatikus embert, és barátkozz. Nem tudom, hány éves vagy, ha még iskolás, akkor próbáld a suliban, ha nem, akkor az utcán is lehet találni normális embereket, Én is szereztem már random barátot az utcáról, végül is hol mozognának az emberek, ha nem ott ?
Sok sikert! :)
19/l
Másra sem vágyom, csak arra, hogy olyan baráti társaságom legyen, akikkel hetente találkozom és sokat bulizunk. :)
Vannak barátaim amúgy, de nem gyakran érnek rá.
Nehogy azt hidd, hogy egy ilyen társaságban minden rózsaszínű.
Csak megjátsszák magukat, jópofiznak meg nyalnak egymásnak, hogy alkalomadtán visszakaphassák, hogy segítsenek nekik.
Szóval csak kihasználják egymást.
Nem hiszek az őszinte, egymást elfogadó és szerető társaságban sajnos, pedig jó lenne, ha lenne ilyen.
De valakiből tutira előtör a rossz, és onnantól lőttek az egésznek.
Az összeölelkezős facebook-képek csak a kirakatnak szólnak, megjátszás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!