Elfordul ha rá nézzek az mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy fiú.
Ha hirtelen rá nézzek általában pont rám nézz, de ahogy ránézzek azonnal leveszi a tekintetét rólam. Nem egy félénk srácról van szó.
Ez mit jelent?
2016. júl. 13. 16:17
2/8 anonim válasza:
hogy érted hogy nem egy félénk srácról van szó?
3/8 anonim válasza:
Észreveszi magát, hogy nem illik bámulni... vagy félénk, csak te nem tudsz róla.
4/8 anonim válasza:
Valószínű semmit.
Ha meg így akarja magára felhívni a figyelmet, elég elb***ott ember lehet.
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmit. Csak megnéz magának de nem feltétlenül akar valamit. Velem is előfordul az ilyen na meg az olyan is hogy bebambulok és teljesen máson jár az eszem és csak akkor "ébredek" fel ha rám néz az illető és akkor gyorsan elfordulok.
6/8 anonim válasza:
Ha sokszor előfordult már szerintem tetszel neki. Amúgy miért mindig 2 Z betűt írsz?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utolsó! Mert nem tanultam meg rendesen írni :)
2016. júl. 13. 20:30
8/8 Roland G. válasza:
Szerintem is tetszel neki.
Beszélgess vele,ismerd meg és kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!