Nektek is irkál privátban egy nőgyűlölő srác időnként? Mi baja lehet?
Szerintem nem homár, hanem már süldő korában volt valami rossz tapasztalata nővel, és most bosszút esküdött. Most prófétává nevezte ki magát a nők ellen. :-D
Én is eleinte válaszoltam neki, mert eleinte egész normális hangnemben írt, csak arról panaszkodott, hogy neki nem jön össze a kapcsolat. Majd egy idő után átfordult, szinte olyan érzés volt, mintha már nem is ugyanaz az ember írna.
Először olyan volt, mint aki segítséget kér, majd átfordult támadásba, amint megírtam róla az igazságot.
Szerintem itt nem teljesen buta emberről van szó, manipulálni próbál embereket, és rendkívül kettős személyiség. A lényeg benne a düh valamiért, és ennek igyekszik mielőbb hangot adni. Nem árulja el konkrétan mi a problémája. Szerintem most is itt van, és lehet a válaszok között is.
acélszív: Számomra ez is azt igazolja, hogy haragból cselekszik, és eszetlenül irkál mindenkinek. Nekem privátban írta, hogy gyakran cserél felhasználó nevet, és nem csodálom hogy bele keveredik, mert csak a düh hajtja.
Biztos, hogy felfigyelt erre a kérdésre, most is itt van, és szerintem a 6. válaszoló ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!