Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is irkál privátban egy...

Nektek is irkál privátban egy nőgyűlölő srác időnként? Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A felhasználó nevét cserélgeti, amiket itt most inkább nem írnék le, mert nem valami szalonképesek. Akkor ír privátban, ha párkapcsolattal, vagy társkereséssel kapcsolatban írok választ. Ilyenkor hosszasan kifejti, hogy a nők mennyire aljasak, és csak a látszatra mennek, a pénzre, a szépségre stb. Legutóbb megkérdeztem, hogy csak engem tisztelt -e meg a véleményével, és azt válaszolta, hogy másnak is leírja, mert ő hirdeti az eszméit. Szóval a lényeg, hogy hasonló stílusban már különböző felhasználói névvel is kaptam hasonló tartalmú levelet, gondolom ugyanaz a fickó lehet.
2016. júl. 12. 11:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem homár, hanem már süldő korában volt valami rossz tapasztalata nővel, és most bosszút esküdött. Most prófétává nevezte ki magát a nők ellen. :-D

Én is eleinte válaszoltam neki, mert eleinte egész normális hangnemben írt, csak arról panaszkodott, hogy neki nem jön össze a kapcsolat. Majd egy idő után átfordult, szinte olyan érzés volt, mintha már nem is ugyanaz az ember írna.

Először olyan volt, mint aki segítséget kér, majd átfordult támadásba, amint megírtam róla az igazságot.

Szerintem itt nem teljesen buta emberről van szó, manipulálni próbál embereket, és rendkívül kettős személyiség. A lényeg benne a düh valamiért, és ennek igyekszik mielőbb hangot adni. Nem árulja el konkrétan mi a problémája. Szerintem most is itt van, és lehet a válaszok között is.

2016. júl. 12. 11:50
 12/22 acelsziv ***** válasza:
100%
A legviccesebb az volt, amikor megírta a baromságait és más nickekről válaszolgatott magának. Ez úgy derült ki, hogy elfelejtett átjelentkezni és úgy köszönte meg a nagy empátiát :D Halálra röhögtük magunkat. 200 hozzászóllásból min. 160 az övé és az alter egóié volt. Hihetetlen a pofa.
2016. júl. 12. 11:53
 13/22 A kérdező kommentje:

acélszív: Számomra ez is azt igazolja, hogy haragból cselekszik, és eszetlenül irkál mindenkinek. Nekem privátban írta, hogy gyakran cserél felhasználó nevet, és nem csodálom hogy bele keveredik, mert csak a düh hajtja.

Biztos, hogy felfigyelt erre a kérdésre, most is itt van, és szerintem a 6. válaszoló ő.

2016. júl. 12. 12:03
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
csak azért mert egy valaki nem ért egyet, ezért már egyből feltételezni kell h biztos ő.. hát gratulálok hozzá :D
2016. júl. 12. 12:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam tőle egy felvilágosító üzit, csodálkoztam is, hogy ez mostmirefel jött. :D Igazi próféta a srác.
2016. júl. 12. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szűz,van benne valami taszító,csak ő nem veszi észre,mivel elfogult magával. Kategóriáján magasan felül akar csajozni valszeg. Ez már sajnos nem változik. Jobb esetben öngyilkos lesz,rosszabb esetben sorozat/tömeggyilkos.
2016. júl. 12. 12:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Már nem emlékszem milyen néven írt, mert töröltem a csudába, de nekem pénzt ajánlott szexért cserébe. Elküldtem a p...ba, milyen nyomi már, keressen utcalányt ha pénzért akarja csinálni! Szánalom.
2016. júl. 12. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Igen,nekem is :D "Rühellem a nőket" .... jókat szoktam mulatni rajta
2016. júl. 12. 13:26
 19/22 A kérdező kommentje:
16. Nekem is ez jött le. Szerintem alacsony és nem jóképű, mert többször írt a magasságról és a férfiszépségről, valamint a pénzről. Szóval ezek a fontosak röviden, tömören, a belső az nem fontosa nőknek szerinte. Ráadásul belülről rohad, és csodálkozik, hogy nem kell senkinek.
2016. júl. 12. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Véletlen nem arrol van szo aki "alacsony és ocsmány és ezert nem volt még randija"? Évek óta itt van.
2016. júl. 12. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!