Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen?

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen?

Figyelt kérdés
Félek a jövőtől, emberektől, emberek véleményétől. Nagyon sokat stresszelek és ha pihenek, még akkor sincs nyugtom valamin mindig kattog az agyam.

2016. júl. 6. 13:08
 1/2 anonim válasza:
100%
Én is ilyen helyzetben vagyok, bár nem ennyire durva. Próbálom úgy felfogni hogy egyszer úgyis meghalunk, és milyen rossz lesz vosszagondolni a halálos ágyamon hogy "óóó, ezt a dolgot azért nem csináltam meg , mert mások ezt meg azt gondolták" . Semmi közük nincs az embereknek az életedhez ! Élvezdd amíg lehet :)
2016. júl. 6. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg barátom.

Minden rendben lesz.

Nagyon szeretlek.

Át kell nevelned magad. Tudatosan írd ezeket felül tudatalattidban. Gyakorlással automatikusan nem fogsz félni s stresszelni.

Mindenki csak ember, valamilyen személyiséggel, agyi szinttel, képességgel, tudással, stb, stb. Vélemény csak vélemény. Nem írja felül tényeket. Jövő még nem létezik. Ha mindent megtettél terveidért, nincs miért gondolkozz rajtuk, mert nem tudsz változtatni.

Írj rám ha kell segítség.

2016. júl. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!