Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek vicces a szemükb...

Hogyan legyek vicces a szemükben? Az előadásmóddal van baj? 19/f

Figyelt kérdés
Ugy erzem mikor haverokkal vagyok a létra legalján helyezkedek el. Mintha en lennek a legbefolyastalanabb ember és alig nevetnek a poenjaimon ilyesmi. Segítsetek mit tegyek? H adjam magam elo? 19/f

2016. júl. 5. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A befolyásosság meg a humorosság hogy kapcsolódik egymáshoz?

De egyébként ha te vagy "legbefolyastalanabb ember", akkor építs ki kapcsolatokat és legyél politikus, bankigazgató, vagy maffiafőnök, és akkor kényszeredetten mindenki vigyorogni fog a szar vicceiden is, szóval végül is, így lehet kapcsolatot találni.

2016. júl. 5. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sokat számít ez igaz. De nem ismerlek, így nem tudom hogy kéne előadnod magad, mindenkihez általában más előadásmód passzol. Esetleg próbáld meg úgy ahogy a többiek csinálják, ha nincs egyéb ötleted.
2016. júl. 5. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ebbe fektess energiát.

Ha ez nem jön "zsigerből", akkor felesleges dolgozni rajta. Tudom, mert átmentem ezen.

Nem szégyen a háttérben maradni és figyelni.

2016. júl. 5. 02:53
 4/4 veterán vas ***** válasza:

Fölösleges erőlködni. Ha a haverjaid csendes pasinak ismertek meg, és így fogadtak el, akkor maradjon ez a stílus. Csak rontanád a helyzeted, ha váratlanul nekiállnál "Humor Herold"-ot játszani, erőltetett favicekkel és idétlen poénokkal.

Lehet, hogy egyszer jön valaki, akinek ebben zajos társaságban, pont a Te visszafogottságod lesz a legvonzóbb..... ;)

2016. júl. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!