Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol rontottam el ha elrontotta...

Hol rontottam el ha elrontottam egyáltalán lánnyal a netes beszélgetést?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi lehet a gond.

A történet az, hogy megismertem egy oldalon egy lányt, aki kicsit introvertált, de ez tetszik benne, elkezdtünk beszélgetni, elég jól kijöttünk, a jelek szerint jól egymásra akadtunk, áttértünk facebookra, ott is beszéltünk, a beszélgetés elején még ő is kérdezgetett meg én is, meg érdeklődtünk, tehát nem volt egyoldalú a dolog, aztán este volt már, és egy idő után eltünt. elköszöntem tőle, semmi válasz, másnap látta, de nem irt, azóta mintha olyan más lenne. gondoltam oké most egy kicsit nem zavarom hátha majd ir, 2 nap eltelt, de semmi. Majd ráirtam megint, de magától nagyon nem mesélt, ha válaszolt is csak tőszavakban, de itt már szinte csak én irtam, ő alig tett hozzá valamit. Kérdeztem hogy van e valami gondja, erre aztmondta, nem nincs semmi gond. De ezekután sem irt többet. Tehát én végképp nem értem ezt a helyzetet, mi történhetett ? azt tudom h direkt odafigyeltem h ne irjak semmi bántót.

Mit tehetek ? felejtsem el ?

2016. júl. 6. 12:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És nem nyomulás képp meg nem azért hogy mindenáron felszedjem, azért találkoznék vele mert közelebbről megismerném meg esélyt adni rá hogy barátság alakuljon ki és közös programokat csinálhassunk, nem tudom igy hogy benne lenne e, Mikor felvetettem neki a találkozás témát elöször, akkor annyit mondott hogy ő egy kicsit introvertált, de konkrétan nem válaszolt rá, aztán mondtam hogy én is.. és akkor ebből is kialakult egy beszélgetés. már csak azért se hagynám annyiban mert úgygondolom ebben hasonlitunk, és ez alapján sok más dologban is megérthetjük egymást
2016. júl. 6. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Tehát, ha jól értem, akkor egy-két nap beszélgetés után te már érzel valamit, de ő már nem akar semmit. Ez elég nagy hiba, hogy érzelmeket gondolsz egy netes beszélgetés mögé.

Az nem jelent semmit, hogy megadta a facebookját. Én rengeteget ismerkedtem neten és ha 100 csaj nem adta meg, akkor egy sem.

Mit tegyél? Keress másik csajt, akivel beszélgetsz. Ha az is lelép, akkor keress másikat. Ha az is, akkor másikat...stb. Amíg nem találkoztok addig ne szeress beléjük, mert így nagyot lehet koppanni ahogy te csinálod.

2016. júl. 6. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Hmm Értem, okés Köszi a tippet!
2016. júl. 6. 17:08
 14/15 anonim válasza:
Szokj hozzá, én nem 1, nem 2 lánnyal jártam így. Logikát nem érdemes a dologban keresni, nekem volt, hogy 2 majdnem egész napos tali után, több hónap mindennapos netes bezsélgetés után, mikor személyesen megkérdeztem tőle, hogy akkor járunk-e stb, akkor időt kért, mert hogy később szeretné, nem siet el semmit majd utána még kb. 1 hét beszélgetés után lett ugyanígy passzív. Elég szar érzés, még ha netes is a dolog, próbáld magad kontrollálni, nem beleélni magad, mert sajnos ez elég gyakori a lányoknál, látszólag minden ok nélkül. Ha rákérdezel, miért, tapasztalatból mondom, még rosszabb a helyzet, ilyenre még normális választ nem kaptam. Esetleg tegyél egy próbát a személyes talira, ha arra sem ad egyértelmű igent, akkor tiltás/törlés. Ez van sajnos... emiatt talán jobb egyszerre több lánnyal ismerkedni, ha teheti az ember, kevésbé éli bele magát a dolgokba idő előtt.
2016. júl. 7. 13:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Na igen ez a beleélés .. egyik legnehezebb kontrolálni főleg h ilyen válság van.. Ha ott lenne napi szinten az embernek legalább 2-3 olyan lány akire úgymond tudja hogy számíthat, az biztonságérzetet adna s nem lenne semmi ilyen, de így hogy igen is meg nem is.. elég bizonytalan helyzet
2016. júl. 7. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!