Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Előre szólok,hogy csak értelmes válaszokat szeretnék. Nem vitatkozás céljából teszem fel a kérdést,és nem is általánosításképpen. Szóval az a helyzet,hogy 24 éves vagyok. Jelenleg egy szórakozóhelyen dolgozom,ahová leginkább 30 és 40 év közötti emberek járnak bulizni. Vannak fiatalok is,de nem annyira sok. Sok 35+ hölgy kérdezte tőlem,hogy van e barátnőm,és meglepődve hallották a válaszomat,amikor nemet mondtam,hogy nincs. :) Megjegyezném,hogy csinos,korukhoz képest (átvitt értelemben) szép Nőkről beszélek. Volt is dolgom nem 1-2 35+ hölggyel és valahogy erősen azt érzékelem,hogy sokkal nagyobb esélyem van az ilyen korú hölgyeknél,mint a velem egykorúaknál,akik rám sem néznek.Természetesen engem ez nem zavar,mert szeretem az érett hölgyeket,csupán csak furcsának találom és a kérdést is azért tettem fel,mert érdekel mások véleményei s ezzel kapcsolatban. Én magam egy átlagos embernek tartom,átlagos külső és belső adottságokkal,de Ők azt mondták,hogy szerintük jóképű és helyes fiatalember vagyok. Természetesen ezt jólesett hallani,de én tartom magam a saját véleményemhez. Ennyire magasak lennének a mai lányok idényei?(Huszonéves korosztály) Vagy csak én látom rosszul? :)
2016. júl. 5. 20:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És nem egy-két olyan esetet láttam már,hogy Pl: 35 éves,két gyermekes Nőnek,25 éves pasija van/volt. :)
2016. júl. 5. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazából egyértelmű hogy azért jössz be több 30 feletti nőnek, mert olyan helyen dolgozol ahova ilyen korú nők járnak. Valószínűleg azok a nők akik 30 felett is bulizni járnak jó eséllyel szinglik de legalábbis kalandot keresnek.

Na mármost ha 30 feletti vagy 40-hez közeledő kiöregedő félben levő nő lennék, aki esetleg fél is az öregedéstől, akkor nekem is vonzóbb lenne a fiatal pultos srác, akinek még van haja a 40-esekkel ellentétben. Van benne egy kis tabu is talán, ami még izgalmasabbá teszi. Valamint a 30 feletti nők nem érzik kellemetlennek hogy "udvaroljanak" neked, mert nincs vesztenivalójuk, nem paráznak ilyenen.

Nálam is nagyobb eséllyel indul egy 30-as pasi, mint egy korombeli, mert engem az érett, komoly, de fiatalos pasik vonzanak így a 20-as éveim elején. De lehetséges hogy 30-40 évesen már a 20-asok lesznek érdekesebbek.

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy kevésbé lennél sikeres a korodbelieknél, csak a 30-asokkal könnyebb és te inkább azt szereted ha körbe udvarolnak aztán az öledbe csüccsennek maguktól.

2016. júl. 6. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!