Amikor nagyon ideges vagyok, akkor már a falat verem. Hogyan kezeljem ezt a dührohamot?
Nem vagyok általában idegbeteg, szóval egykönnyen nem húznak fel. Általában folyton csak tűrök... aztán így csak gyűlik, gyűlik a stressz. és ahogy gyűlik egyre kisebb stressztől is képes vagyok felrobbanni. olyan mint amikor a lufit felfújjuk, fújjuk, fújjuk és ez idő után kidurran és a végén már elég egy nagyon aprócska fújás is.
És hát amikor durranok, akkor annyira elönt a dühh, hogy a falat verem, nő létemre és nem tudom visszatartani magam. és nem tudom kezelni ezt a dührohamot. mit csináljak? amúgy 20 éves vagyok. valaki tudna valami tanácsot adni?
Rossz indulatú, kötekedni vágyó embereket megkérem ,hogy ne írjanak! Köszönöm!
Előre is köszönöm a normális válaszokat, segítséget!
Velem is ez van, már több ajtót betörtem.
Most egy bokszzsákon gondolkodom, mert azt püfölhetem ameddig akarom, semmi baja nem lesz
FOgyassz el 400-600 microgramm lsd-t egyszer. Segít soha többé idegesnek lenni.
Nyugodj meg barátom.
Minden rendben lesz.
Nagyon szeretlek.
Ne haragudj,de milyen a Te életed,hogy ennyire tele van stresszel meg problémával?Ha most ez van,mi lesz,ha felnőtt leszel,család,háztartás,munka,gyerekek?
Először is el kell kezdened olyan életet élned,olyan társaságot választani,ahol nyugalom van,ezt kell kiépítened,mert a végén a pszichiátrián fogsz kikötni.
De mindezek mellett meggyőződésem,hogy ez az egész még az ilyen keménykedős tinicirkusz,meg a tinihiszti utolsó stádiuma így 20 évesen.
Hidd el,nem kötözködésből írtam! :)
Ne türj, vállald fel a konfliktust, ne menekülj elõle! Ha a te hibád, kérj bocsánatot, ha a másé, várj, amig õ kér!!!
Addig meg vezesd le valahogy, pl. Bokszzsákkal. Én nekem segít ha bárkivel megosztom a gondomat ezért is vagyok itt. Vagy a haragost hordd le magadban mindennek, ne fogd vissza magad!! Ez azért is jó, mert ga hibásként nem ismer el semmit, erkölcsileg te vagy a nyerõ és nem kell majd gondolkoznod mit mondjál neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!