Másnak is van olyan tapasztalata hogy sok öreg alsóbbrendünek tartja a fiatalokat, csak azért mert fiatalok? Pl. Azt hiszi sok öreg hogy a kora miatt bármit megtehet! Persze tisztelet a kivételnek!
Figyelt kérdés
Pl. Ma összevesztem a 86 éves nagymamámmal. A vita hevében azt mondta hogy alig várom hogy a testvéremmel valami baj legyen (a testvérem epilepsziás és enyhén szellemi fogyatékos). Azon vesztünk össze hogy a tesómat leszidtam. Vettem egy nagy levegõt és nem szóltam pár óra múlva meg akartam beszélni a nagyival erre azt mobdja hogy viccelt, semmi nem volt, nincs humorom és hogy öngyilkos lesz! Van aki szerint le kell nyelnem ezt és bocsánatot kell kérnem??2016. júl. 2. 18:30
11/11 anonim válasza:
Igen,a közvetlen környezetmben is van,sőt szerintem pont hogy ez a megszokott...ha vegkepp nem erzed ugy hogy hajlando lenne barmire hazyd afenebe,mig te felszabadulsz o emeszti magat,ha meg nem akkor meg te se emeszd azt jelenti hogy nem erdekki,akkor neked sem kotelesseged erdekelned ot...az ilyen onzo,begyepesedett ember sajat magat mergezi..te ne ess ebbe a hibaba,foleg ha a lelkiismereted tiszta!!Ahogy nem tudod az eget pirosra festeni ugx nem fog menni sok dolog ebbe avilagba es nem minden dolog a te feladatod..megprobaltad ez vigasztaljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!