Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert erzem magam kinosan,...

Miert erzem magam kinosan, amikor tornazom?

Figyelt kérdés
Az utobbi idoben itthon szoktam tornagyakorlatokat vegezni. Viszont ahogy csinalom eszembe jut, hogy te jo eg, ez nem ciki, meg milye idetlen lehetek, ahogy csinalom. Mitol van ez az erzes? Hogy valtoztassak rajta?
2016. jún. 30. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak akkor szoktam ezt érezni, ha valaki lát közben. Társaságban oké, amikor mindenki csinálja, de egyedül és valaki benyit a szobámba, akkor olyan gáz, főleg ha nem is hallom, mert fülessel nyomom.

Egyedül csinálva érzed így?

2016. jún. 30. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, egyedul. Elmenni elmennek szivesen massal, de egyreszt nincs kivel, masreszt nincs hova...
2016. jún. 30. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha magam vagyok nem érzem kínosnak, akkor sem ha valamelyik családtag benyit a szobámba, mert tisztában van vele, hogy muszáj tornáznom, hiszem iszonyatosan gebe és merev vagyok. Viszont társaságban képtelen lennék feloldódni és csak a mozgásra koncentrálni, mert mindig azt hinném, hogy a visszamaradott testemen sajnálkozik mindenki. Ezért sem merek, de szerintem nem is fogok konditerembe járni.
2016. jún. 30. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gondolj arra, hogy nézel ki. Hallgass zenét és vonatkoztass el. Vagy csináld tükör előtt és akkor látod, hogy valójában hogy nézel ki és megszokod a látványt, vagy törekedsz arra, hogy jól nézz ki közben, jól csináld a gyakorlatot.
2016. jún. 30. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, ezért csak egyedül szeretek tornázni, mindig kínosan érzem magam ha esetleg lát valaki. :D Viszont ha lenne hova eljárnom és mindenki csinálná ugyanazt, akkor nem érezném gáznak.
2016. júl. 1. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:

én ugyanezt érzem mikor kimegyek valami parkba szaltózgatni, parkourszerűséget tolni, annyira irritál, mikor megy az ember és bámul..ezért csinál az ember mindent szinte egy másik emberrel, hogy ezt elkerülje

aki meg nem talál másik embert, az megszívta :D

2016. aug. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!