Az alkoholisták hogy bírnak dolgozni?
Figyelt kérdés
A szüleim munka mellett vedelnek rendesen.
Esténként gyakran isznak,másnap meg mintha minsem történt volna mennek melózni.
Én meg józanul is hamar fáradok,ha berúgnék este szerintem fel sem bírnék kelni ébresztőre.
Bár én még sosem voltam részeg,de sok ember bír így is melózni.
Hogy bírják?
28/f
2016. jún. 30. 00:12
1/3 anonim válasza:
Hozzá vannak szokva, akkor érzik magukat szarul, ha nem isznak. Egy kollégám pl a melóhelyre is becsempészi az itókáját...
2/3 A kérdező kommentje:
Én jobban elfáradok abba,hogy őket hallgatom,mint ők az ivásba,szerintem..
2016. jún. 30. 00:22
3/3 anonim válasza:
Párom körében vannak ilyen emberek. Azt mondja reggelire megisznak 1-2 doboz sört,meg visznek magukkal munkahelyre is. Igazából én sem értem,hogy a munkáltató hogy fogadja ezt el. Egyébként ők így tudnak dolgozni,így tudnak funkcionálni rendesen. Van olyan, hogy annyira másnaposak,hogy aznap nem mennek be melózni,de nem is szólnak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!