Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 10 pontból mennyit adnál...

10 pontból mennyit adnál magadra, ha 10 a maximum, amit eddig elérhettél az életedben?

Figyelt kérdés
Azaz a 0 = semmi, (semmi kézzelfogható?), a 10 pedig az, hogy minden lehetségest megtettél és összejött.

2016. jún. 29. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, házam nincs, de autóm és munkám van, megtakarításom is. Messze vagyok még attól, hogy saját önfentartó házat építsek magamnak. Mondjuk nem vagyok valami boldog a melóhelymen sem... Na jó legyen 3... Inkább 2, mert az autót nem én fizettem... meg a jogsit sem... meg a sulit sem... na jó a sulit igen, de a nyelviskolát nem...

Borzasztó sokkal tartozom az apámnak ezért... legyen -5 és akkor helyben vagyunk.

2016. jún. 30. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok célomat megvalósítottam, de ez még így is nagyságrendekkel kevesebb, mint a megvalósítandó céljaim száma, tehát 3/10. Szerintem akik 7-8-10 pontot adnak magukra, valószínűleg elég kevés célokkal rendelkeznek és valószínűleg teljesen átlagos emberek, akiknek olyan céljaik vannak, mint pl. Autót venni, házat venni, párt találni, munkát találni. Persze lehet, hogy tévedek, ez is benne van a pakliban :D
2016. júl. 5. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:

10-ből úgy gondolom egy 6-os, esetleg gyenge 7-es.

Nehezen érem el céljaimat sajnos. :(

2016. júl. 5. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:

5

Elszarom az eletem, nem vagyok kitarto-> ez miatt nem jönn össze gyakran semmi

17L

2016. júl. 5. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:
1
2016. aug. 1. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:
4-5 nem sokat tettem le de a semminél több, hozzáteszem h én egy 7-el már boldog lennék mint marci hevesen
2016. aug. 2. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!