Más is érez magában ambíciót arra, hogy másokon segítsen?
Figyelt kérdés
Szeretnék másokon segíteni, hogy egy jobb & kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessenek. Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet olyat tanítani másoknak, amikkel én sem vagyok tisztában és, hogy segíteni sem lehet olyan dologban, amit nem értek, tehát először nekem kéne elérnem ezt a "jobb & kiegyensúlyozottabb, boldogabb" életet.
No, de visszatérve a kérdéshez, vannak itt mások is, akiknek vannak hasonló ambícióik és olyanok, akiknek esetleg lenne is kedvük megpróbálni tenni valamit az ügy érdekében?:) 19/f
2016. jún. 29. 14:18
11/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék heroinistákat istápolni. Nem tudom, miért, nem ismerek egyet sem személyesen. Majd nyugdíjas koromban, mert most kitölti az életem a család és a munka. A hétköznapi életben szeretek segíteni. Ismeretlennek is. Addig, míg valaki el nem játssza az "esélyét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!