Valaki segítsen! Mit tegyek hogy ne vegyek mindent ennyire komolyan?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny lány vagyok, és minden szót, minden kézmozdulatot nagyon komolyan tudok venni. A szerelemben pedig mindig tudnom kell hogy mit érez a másik. Kell a folyamatos biztatás, hogy szeretve vagyok. És ha nem, folyton félek és kérdezem a másikat az érzéseiről. Mit tegyek, hogy kicsit lazábban vegyem? Kérem, valaki segítsen!2016. febr. 28. 15:08
1/7 anonim válasza:
Nem kell tudnod mit érez... az sok idő után alakul ki amikor már megismered a legkisebb mozdulatait is a párodnak, és szinte már tudod mi a baja. :D
Az elején kérdezni kell, azért van a szád. :)
3/7 A kérdező kommentje:
De ha folyton kérdezek az idegesítő!
Igyekszem, de nincs..
2016. febr. 28. 15:34
4/7 anonim válasza:
De hát mi okod van rá,hogy állandóan kérdezősködj?
5/7 A kérdező kommentje:
Amint leírtam, kell a visszajelzés h érek valamit, de ha nincs akkor folyton kérdezek
Olvasd el a válaszokat és majdcsak összeáll a kép
2016. febr. 28. 16:47
7/7 anonim válasza:
"mindig tudnom kell hogy mit érez a másik"
Ez elég természetes.
Amitkel szerelmi kapcsolatról írtál, nincs baj.
Előtte lévő dolgokhoz pedig realizálj.
Cselekedetek csak mögöttes érzelemmel vehetők komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!