A belső gondolataink tényleg hatással vannak a környezetünkre?
Tegyük fel, hogy van 2 ember, legyen most név szerint az egyik A, a másik pedig B. A-ról tudni, hogy nem hibáztat másokat a sikertelenségért, csak saját magát és meg van elégedve önmagával, szereti magát. B-ről pedig tudni, hogy mindenkit okol a sikertelenségért csak saját magát nem, továbbá nincsen megelégedve magával, mert rondának, görbe fülűnek, stb...tartja magát.
Ezek a hozzáállások tényleg érezhetőek a környezetükben és ezért A-t jobban fogják kedvelni és sikeresebb lesz, hogyha meg van elégedve magával?
ezt mindig is hülyeségnek tartottam. Ha én nem közlöm a véleményemet a másik emberrel, akkor ő kizárt hogy le tudja rólam olvasni, max tippelhet.. de az csak tipp marad.
amúgy meg nem azért történnek rossz dolgok, mert én negatívan állok mindenhez. Semmi köze a hozzáállásomnak meg a dolgok történésének egymáshoz!
Ha az illető minden gondolata ilyen, akkor hatással van arra, amivel érintkezik. Ha nem, akkor nincs.
Pl. ha a mogorva, negatív emberke mindenkivel bunkó, akkor persze, hogy nem fogják bírni. De ha belül mogorva, de kifelé eljátssza a szépet és jót, a kutya sem fogja észrevenni, hogy mi van belül.
Ismerek olyat, aki elég negatív, rühell sok embert. Mégis simán előadja a barátságos és segítőkész énjét és társasági ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!