Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavarna, ha zuhanyzás...

Titeket zavarna, ha zuhanyzás közben egyik családtagotok bemenne WC-zni?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm összejött valakivel és most költöztek össze. Egy hete mesélte, hogy épp zuhanyzott, amikor a párja bement a fürdőbe és kakilni kezdett. A barátnőm kiment a fürdőből azonnal és amikor kijött a párja, leteremtette.

Engem meglepett. Jó, ha zuhanyzok, ne legyen átjáróház a fürdő, de ha a családtagomra rájön a hasmenés vagy majd bepisil és berohan egy "bocsi, nem bírom tovább" kiséretében, zuhanyoznék tovább, hagynám, had csinálja a dolgát, nem csinálnék cirkuszt.

Már volt, hogy zuhanyoztam és apám közben beszólt, hogy ne haragudjak, de most be kell jönnie, nem zavart, én tovább zuhanyoztam, ő meg wc-zett.

A barátnőm szerint ez elfogadhatatlan és várja ki mindenki a sorát.

Hogy vagytok ezzel?

2016. jún. 27. 19:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolso, ez azert nem jo, mert ha pl van anyuka, apuka meg a tini fiuk es van ket furdojuk, akkor anyuka furdik, keszul a munkaba, tinifiu furdik, kedzul a randira, apukara meg rajon a szapora, megint ugyanott tartunk. Akkor meg annyi furdo kene, ahany ember van... Es akkor a haromgyerekes csaladban legyen ot furdo?
2016. jún. 27. 23:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Amugy en ugy vagyok vele, hogy ha valaki elmegy furdeni, azt latja a csalad. Ha anyuka elmegy zuhanyozni, de apukanak pisilni kell, akkor szol, hogy varjon egy kicsit, ha meg nem megy el, kibirja, amig anyuka megfurdik. Olyan nincs, hogy amikor Anyuka elmegy furodni, nem kell pisilnie, de 5 perc utan mar majd bepisil. Ez lehetetlen. Akkor anyuka jogosan haborodna fol.

DE!! Tegyuk fel, hogy anyuka elmegy furodni es apuka pont akkor er haza, amikor anyuka mar furdik javaban es egesz uton hazafele azon erolkoditt, hogy ne pisiljen vagy kakiljon a gatyajaba es mar alig birja visszatartani es orul, hogy par lepes es a WC-n lehet vagy amig anyuka furdik apukara otthoni tevekenysegei kozott rajon a kibirhatatlan hasmas anyuka nem fogja azt mondani, hogy bocsi, csinald a padlora, most furdok.

2016. jún. 27. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért megvannak a kialakult rutinok a készülődésben.

Neeem, persze, hogy nem kell öt wc, de kettő nem sok. Csak nem jön rá mindig mindenkire pont ugyanakkor, hacsak nem bekaptak v.mi vírust:)

Gyerekkoromban otthon is egy wc-nk volt,ráadásul pont ilyen szarul volt megcsinálva, hogy egyben a fürdővel. Mindig megkérdeztük egymástól, hogy van-e dolga mielőtt bevonultunk fürdeni. Ha tényleg nem járvány van, meg lehet ezt oldani. Sose ült a nyakamon senki durrogatva, mikor zuhiztam. Bocsi. A kérdésre válaszoltam én így gondolom.

2016. jún. 27. 23:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem ésköszönöm, hpgy megosztottad velem a véleményedet!!!!!
2016. jún. 27. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyilván más a szitu, ha csak az ajtóig bírja valaki...hahaha

Jaj, de gáz az!

2016. jún. 27. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!