Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert vannak a szulok annyira...

Miert vannak a szulok annyira azellen, hogy mondjuk en hetkoznap is dekoltalt felsoben jarok?

Figyelt kérdés
Lassan 23 vagyok, csalodasom volt es mar nem erdekel, hogy ki mit mond, kik vesznek komolyan, kik nem. Mostanaban sokkal gyakrabban hordok dekoltaltabb ruhakat, mint regen, ami a szuleimnek nem tetszik. Viszont sokkal tobb ferfi felfigyel ram azota, tobb hodolom van... Tudom, persze nem azert figyeltek fel ram, mert jaj milyen okos vagyok, muvelt, hanem mert ferfibol vannak... Engem ez nem zavar, sot, mivel mindig onbizalomhianyos voltam, plusz meg jott ez a melleit szinten kitevo csaj, aki elkezdett jarni azzal a pasival, aki nekem tetszik... Miert olyan nagy vetseg ez, hogy kiteszem, gyakrabban, amim van?
2016. jún. 26. 18:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Remek!... Nem tud erdekelni!!!
2016. jún. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!