Van olyan étel/ital, amire elég csak gondolnotok, már attól is rosszul tudtok lenni? Vagy akár csak a szagára
Nem rosszullét, de nagyon, nagyon nem szeretem a főtt zöldpaprikát. Emiatt gyermekkoromban nem ettem meg a lecsót. Manapság a lecsó nagy kedvencem, de én főzöm és fél zöldpaprika ipari mennyiségre elég (a rend kedvéért teszek bele).
Már írtam korábban, én szinte mindent szeretek, ha jól van elkészítve. De ha nincs... Zöldborsófőzelék pirospaprika nélkül és esetleg cukorral, iszonyat. Babfőzelékben egész hagyma (eleve az egész főtt hagyma borzalmas számomra, miközben a sült hagymát az egyik legjobb dolognak tartom a világon).
Ja, párolt zöldség. Nincs benne tapasztalatom, de ne is legyen. Semmiképp. Jó, pár falatot esetleg a kedvenceimből, de alapvetően kiráz tőlük a hideg. Ami elnézve, hogy nálam nagyobb zöldségrajongóból nincs sok, érdekes. A salátákat sem szeretem, szinte sosem eszem őket, de azokkal nincs ekkora bajom, talán mert hasonlítanak a nyers zöldségekhez, amiket rajongásig szeretek. De a párolt zöldség s igazából bármilyen párolt cucc, semmi zsír... Az kristályos borzalom.
A legiszonyatosabb kombó számomra a csirkemell párolt zöldséggel, ha meglátnék egy olyat, valószínűleg elfutnék.
Alapjáraton amiatt írtam ki,mert feljött témaként a whisky és nekem annak a szagára gondolnom is elég és kavarog a gyomrom...
Egyszer lecsúszott egy félüveg,pedig sose iszom...na mindegy:D
De amiket írtatok,eszembe jutattak még párat.
Ecet pl. Utálom,nem értem,hogy miért tukmálják minden salátánál. Meg köménymag. Egy darab van a kolbászban és én abból nem eszem többet.
Paprikás krumplit,sárgaborsót se bírom. Meg szintén inkább legyenek nyersek a zöldségek.
Köszönöm a válaszokat,jöhetnek még!:)
Csak 1 s ez sem étel.
Hajnalkamag. Huh....
Egyszer kapj be egy 50 darabot, rágd össze és nyeld le...
De inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!