Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan étel/ital, amire...

Opened paradise kérdése:

Van olyan étel/ital, amire elég csak gondolnotok, már attól is rosszul tudtok lenni? Vagy akár csak a szagára

Figyelt kérdés
És ha igen,mi az,mi miatt van?
2016. jún. 26. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vannak ételek amiket nem kedvelek, de csak egy van amit képtelen vagyok még megkóstolni is. Kicsit furcsa, de ez a puszedli, egyszer kóstoltam meg (karácsonyra vettük) és ott helyben kihánytam. Már az illatától is rosszul vagyok.
2016. jún. 26. 16:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Kapri bogyó, borzalmas az íze, pláne ha gyanútlanul ráharapsz. A kelkáposzta fözelék iszonyú büdös, sosem kptam kedvet hogy magkósoltjam, már a szagát utálom.
2016. jún. 26. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Nincs, szinte minden ételt szeretek, ha az ízlésemnek megfelelően van elkészítve, de egyiket sem utálom, még a gesztenyét sem, pedig azt tényleg nagyon nem szeretem (kivéve sütve, az finom).

A párom mesélt kínai élményeiről, nyers máj és szilánkosan tört csontokkal csirke, angolna ugyanannyi mennyiségű erőspaprikával, nos, ezek elég rossz élmények lehettek, bizonyára nem szívesen gondol pl. az elsőre, amit ki kellett köpnie.

De én sosem kóstoltam fura dolgokat. A natto teljesen OK étel, a csiga nem túl jó, de nem is rossz...

Büdös ételekkel sem találkoztam még. A szaglásom jó, de a fővő zöldségek szagát kivétel nélkül kellemesnek találom. Néha felmerül bennem, hogy máshogyan érzékelem a káposztaféléket, mint más, mert állítólag ezek szaga lehet kellemetlen. Számomra étvágygerjesztő enyhe kis szaguk van.

2016. jún. 26. 17:03
 4/16 anonim ***** válasza:

A káposztának egészen pontosan fing szaga van.

Egyébként én a halkonzervektől vagyok rosszul.

2016. jún. 26. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Én a lecsótól vagyok rosszul, konkrétan már a szagát sem bírom kiskorom óta. Az okát nem tudom, mert a családban mindenki szerette, és szezonban elég gyakran volt is vacsorára, de olyankor kerültem a konyhát.
2016. jún. 26. 17:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Pálinka, tízedikben túl löttem a célon, és kihánytam a belemet is tőle.
2016. jún. 26. 17:21
 7/16 cukilányka 0.0 ***** válasza:
Én az ecet szagát utálom.
2016. jún. 26. 17:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Rakott krumpli.

Külön-külön szeretem az összetevőit, együtt borzalmas. Talán a meleg tejföl, nem tudom. Nem gondolkodtam rajta, hogy miért, elfogadtam, hogy ez vagyok, és kerülöm. :)

2016. jún. 26. 17:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Tej, utálom, 12 éve nem ittam. Tejtermékkel, sok joghurttal pótolom.
2016. jún. 26. 17:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon finnyás, válogatós vagyok. Bármilyen porcos, rágós hús ha eszembe jut étvágyam elmegy.

Kocsonya, a legtöbb főtt hús.

2016. jún. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!