Van olyan étel/ital, amire elég csak gondolnotok, már attól is rosszul tudtok lenni? Vagy akár csak a szagára
Nincs, szinte minden ételt szeretek, ha az ízlésemnek megfelelően van elkészítve, de egyiket sem utálom, még a gesztenyét sem, pedig azt tényleg nagyon nem szeretem (kivéve sütve, az finom).
A párom mesélt kínai élményeiről, nyers máj és szilánkosan tört csontokkal csirke, angolna ugyanannyi mennyiségű erőspaprikával, nos, ezek elég rossz élmények lehettek, bizonyára nem szívesen gondol pl. az elsőre, amit ki kellett köpnie.
De én sosem kóstoltam fura dolgokat. A natto teljesen OK étel, a csiga nem túl jó, de nem is rossz...
Büdös ételekkel sem találkoztam még. A szaglásom jó, de a fővő zöldségek szagát kivétel nélkül kellemesnek találom. Néha felmerül bennem, hogy máshogyan érzékelem a káposztaféléket, mint más, mert állítólag ezek szaga lehet kellemetlen. Számomra étvágygerjesztő enyhe kis szaguk van.
A káposztának egészen pontosan fing szaga van.
Egyébként én a halkonzervektől vagyok rosszul.
Rakott krumpli.
Külön-külön szeretem az összetevőit, együtt borzalmas. Talán a meleg tejföl, nem tudom. Nem gondolkodtam rajta, hogy miért, elfogadtam, hogy ez vagyok, és kerülöm. :)
Nagyon finnyás, válogatós vagyok. Bármilyen porcos, rágós hús ha eszembe jut étvágyam elmegy.
Kocsonya, a legtöbb főtt hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!