Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki nem elfogadó a saját hülyeségéből kövér emberekkel, akkor az azonnal le van hurrogva? Szerintem abszolút nem attraktív.

Figyelt kérdés
Kihangsúlyozom, hogy nem azokról beszélek, akik valamilyen betegség miatt híztak meg(, bár azt hozzátenném, hogy azok egy részénél előjön a melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás dilemma).
2016. jún. 23. 21:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem értem, hogy ez mit számít. Szerintem aki így áll hozzá, hogy x könyv van a kindle-ön (baaszki...), az csak csesztet másokat, amiben azok rosszabbak, hogy ő jobban érezze magát.
2016. jún. 26. 20:28
 22/33 A kérdező kommentje:

Semmit nem számít.

Pusztán az egyik hozzászóló írta, hogy 5 éve nem változik a súlya, pedig saját elmondása szerint """mindent""" megtesz. Illetve: "én személy szerint már felhúzom magam mikor látom hogy egy vékony ember mennyit zabál (édességet is) és mégsem hízik el".

Szóval sejtettem a fejben uralkodó homályt, így mondtam neki, hogy szívesen segítek, küldje át, hogy mit evett az utolsó 2 napban. Ezt láthatod is az előző oldalon.

Ezután leírtam neki, hogy az étrendje alapból nagyon gyenge, és adtam neki pár tanácsot, hogy mit változtasson, illetve ajánlottam neki egy könyvet, hogy hogyan szerezhet plusz infót. Majd egy kurta választ írt, amiben elkérte, hogy én mit ettem. Leírtam neki, erre jött a fikázás- természetesen 0 alátámasztással- hogy én reggelire kolbászos-tojásos rántottát ettem, meg 3 grillezett egész csirkecombot, és azután mondta azt, hogy én elolvastam 1 könyvet és azt hiszem, hogy spíler vagyok.

Én pedig erre írtam, hogy azért 1 könyvnél kicsit többet olvastam már a témában, mivel ez az egyik szenvedélyem.

2016. jún. 26. 21:04
 23/33 anonim ***** válasza:

Akkor sem kell másokat kioktatni. Főleg úgy, hogy inkább orvoshoz, dietetikushoz kéne menni, nem valakihez, aki olvasott pár könyvet.

Én pl. nem iszom alkoholt, mégsem osztom az észt, főleg nem az alkoholistáknak.

2016. jún. 26. 22:37
 24/33 A kérdező kommentje:

Így van, az orvost kell megkérdezni, már ránézésre is 90%-uk a kirobbanó egészség és vitalitás mintapéldánya! :D

Meg hát úgyis van, felesleges az embernek magának olvasgatnia hiteles forrásokat és képeznie magát, neadjisten' kipróbálni dolgokat, kísérletezni. Adjuk oda az egészségünk fölött az irányítást egy orvosnak, az a legegyszerűbb.

Hmmm wait a second, az emberek nagyrésze ezt csinálja és nagyon kevés az egészséges ember, még kevesebb az, akinek a fizikuma jó. Ez az igazi birkamentalitás jellemző manapság a legtöbb emberre, sajnos rád is.

Sok sikert hozzá, én inkább magam oldom meg a dolgokat és kézbe veszem az életem, nem pedig mások kezébe adom.

2016. jún. 26. 22:49
 25/33 anonim ***** válasza:

Arról beszéltem, hogy el lehet menni dietetikushoz, aki rendet tesz a fejekben. Mert általában mindenki kiválaszt egy életmódot, és elkötelezi magát amellett. És mindenkinek arról papol, lenézi a másikat, miközben annak a másiknak lehet, hogy egy másik étrenddel nagyobb sikerei lennének.

Itt pl. nagyon sokan annyit mondanak, hogy csirkemell, rizs. Ennyi. Minden más rossz, mindenre találsz olyan okoskodót, aki azt olvasta erről-arról, hogy rossz. Van, aki azt mondja, a cukor sokkal rosszabb, mint a zsír. Van, aki azt mondja, ne együnk krumplit. Vagy húst. Vagy gyümölcsöt. Nekem ez utóbbi a kedvencem, mert mikor életmódot váltottam, a szokásos egész pizza helyett megettem pár szem fagyasztott meggyet, egy idő után elkezdtem kívánni is a meggyet, és megkaptam a beszólásokat, hogy a gyümölcs csak fos. Szerintem jobb volt, mint azelőtt, de mindig beléd fog kötni valaki.

Ezt veszi figyelembe a dietetikus.

A másik pedig, itt a 10-es válaszoló írta, hogy laza kocogásra elhívta a mázsás kollégát. Nekem volt hasonló súlyom, és a reumatológus még a sétát SEM javasolta, inkább olyat, ahol nem kell a térdemet megerőltetni. Bicikli, úszás.

Pár könyv a kindle-ön nem egyenlő egy orvosi diplomával.

Azt pedig számításba sem veszed, hogy valaki lehet vékony, és lehet ugyanolyan rossz a vérképe, mint egy elhízott embernek. Ha szeretsz olvasni, nézz utána a TOFI-nak (thin outside fat inside). Csak ugye akin kívül nem látszik a baj, azt a magadfajta nem fogja az egészsége miatt baszogatni. Ezért kissé képmutatás, amit teszel. És igen, az egészséghez hozzátartozik, hogy pl. nem dohányzik az illető, de a cigitől ugye menők vagyunk, nem hájas disznók, ezért nem számít.

2016. jún. 26. 23:12
 26/33 A kérdező kommentje:
Rendben
2016. jún. 26. 23:38
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de ehhez az étrendhez mennyire kell hülyének lenni? :D

Diétás étrendben ilyenek:

- 2-4 dl szénsavas, cukros, narancs üdítő (Márka)

- Gombapörkölt nokedlival

Ez most hízókúra vagy fogyókúra akart lenni?

És még az ilyen ember panaszkodik, hogy a genetika miatt nem tud fogyni... Bár végül is az intelligencia is genetika kérdése.

2016. jún. 28. 19:57
 28/33 anonim ***** válasza:

A pörköltet is meg lehet csinálni normálisan. Csirkemellből, zsírszegény tejföllel. Nokedli helyett tk tészta.

De pont erről beszélek. A csirkemell-rizs kombón túl nincs élet.

2016. jún. 28. 20:18
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csak a csirke-rizs az egyetlen lehetőség.

Például a korábban említett rántotta-kolbász kombináció is teljesen jó. Párolt zöldség, rakott zöldség tojással, főzelékek.

Lényeg csak a cukros ételek, a lisztes ételek és a krumpli elkerülése. Szóval messze nem csak a csirke-rizs az egyetlen kombinációs lehetőség.

2016. jún. 28. 22:01
 30/33 anonim ***** válasza:

A millióféle lisztből egyik sem jó? A krumpli öl?

Az a baj ezekkel, hogy mértéket kell tartani. Nem hiszem, ha heti egyszer eszel két szem krumplit, 200 kilós leszel örökre.

Mert ezt te mondod, hiszed. Nekem meg a kolbásszal van bajom, szerintem azt is ki kellene hagyni. Legalábbis ha valakinek magas a koleszterinszintje, trigliceridje vagy a húgysava, nem fogják ajánlani.

2016. jún. 29. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!