Más is elfelejt fontos dátumokat?
Igen:D
Pl most jutott eszembe, hogy nővéremnek jövőhéten születésnapja, szóval köszi.:D
Közeli emberekét tudom. Pl. szüleim, párom. Névnapjukat néha elfelejtem, de arra ott van a naptár.
Másokét nem tudom megjegyezni, de végül is nem is kell. Szüleim emlékeztetnek, ha a családban van valakinek valamije. Barátokét meg kiírja a fb :D
Én azt szoktam csinálni, hogy akit fel akarok köszönteni, és ez csak a legszűkebb családban van, meg párommal. Akkor beírom a telómba emlékeztetőül, így nem fogom elfelejteni.
Ezzel sokan így vagyunk.
Gondolom te is ffi vagy, ez szerintem ránk férfiakra sajnos jellemző. Pláne ha elfoglaltak vagyunk.
Pl. számomra egyáltalán nem fontosak a névnapok, születésnapok. A sajátom sem. Hülyeség az egész.
De ezek a normák, ebben élünk, el kell fogadni.
A nők általában máshogy vannak ezzel, nekik sokkal fontosabb, és ilyenkor jönnek a klasszikus viták, vérig sértődések, a megbocsájthatatlan névnap elfelejtés miatt :-)
Korábban én is elfelejtettem (ill. nem tartottam fejben) a főbb dátumokat, de egy pár éve emlékeztetőbe be vannak állítva, így nincs gond. megünnepeljük amit meg kell ünnepelni, és nincs befeszülés senki részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!