Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan aki nem bírja...

Van még olyan aki nem bírja ha egy talp alatt nincs semmi vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Egy pillanatig nem bírom ki hogy "szabadon legyen" a talpam, és az ilyet egyszerűen nézni sem bírom.><
2016. jún. 21. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Engem csak a bárszékeken ülve zavar. Az egyik kedvenc kajáldánkban is olyan van a benti részen és utálom amikor télen csak oda lehet leülni, idegesít, hogy csak lóg a lábam és nem tudom sehová normálisan letenni.

Más helyzetben nem zavar.

2016. jún. 22. 10:17
 12/12 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én szeretek otthon mezitláb lenni, ez alól kivétel a mostani lakás. Itt mindig papucsban vagyok.

De nyáron is, füves strandon, partközelben mindig mezitláb vagyok.

Kivéve az élményfürdőket és csempézett fürdőhelyeket, mert ott könnyen el lehet kapni bármit, így ott papucsba be-ki van.

De ahol lehet, ott szeretek mezítláb lenni.

2016. jún. 22. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!