Mér mondja (sok vallásos ember) azt a leszbi/meleg/transz/biszex emberekre hogy "betegek"?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 18:20
1/37 Inessential válasza:
Mert ez torzítja a világképüket.
2/37 anonim válasza:
Nem a vallással függ össze, csomó ember elfojt magában dolgokat, és így adja ki magából. Főleg, ha mondjuk olyan légkörben nevelkedett, ahol ez szintén jellemző volt.
3/37 anonim válasza:
Nem csak vallásosok mondják.
Egy egészséges társadalom szemében igen,egyszerűen betegek,mert egészséges ember nem párosul azonos neművel.
4/37 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, mégis így vélekedem.
5/37 Blade Bone válasza:
Szembe mennek a születési kiválasztódással, nem akarják elfogadni azt, amilyennek születtek, betegek. Mást nem lehet olyanokra mondani, akik a saját nemükön belül létesítenek kapcsolatot.
6/37 anonim válasza:
Mert vannak olyan korlatoltak es ezt gondoljak. Mast nem lehet erre mondani. Csak a buta, szuklatokoru emberek hiszik ezt.
A sajat undorukat tobbre tartjak ket ember egymas irant erzett szerelmenel. Nonszensz.
7/37 anonim válasza:
Minél vallásosabb valaki, annál kirekesztőbb. Így ezen nem kell csodálkozni.
8/37 anonim válasza:
Hetes, ez nem igaz. Sok nagyon vallásos embert ismerek, akik egyáltalán nem kirekesztőek. Tudom, akkor biztos ők a ritka kivétel, de akkor meg minek általánosítani?
9/37 anonim válasza:
megmagyaráznátok nekem, hogy a melegség mitől lesz betegség?
nem olyan választ várok hogy azért mert csak..azért mert nem normális..akkor mitől lesz nem normális? tudnátok nekem valami normális választ adni erre?
10/37 anonim válasza:
mert eltérő a normálistól..
ha valaki szellemileg eltér a normálistól pl autista az is beteg.. a beteg több értelmű szó, abnormáis helyett is lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!