Miért van az, hogy leírok valamit, és amikor ránézek mit írtam, akkor jövök rá, hogy 2x megismételtem egy részt a mondatomban?
Figyelt kérdés
Már többször megfigyeltem
vagy ez gyakori mindenkinél?
2016. jún. 19. 17:10
1/5 anonim válasza:
Soha nem fordult még elő velem, nem megszokott dolog.
2/5 anonim válasza:
Még soha nem fordult elő velem ilyen, pedig sokat írok, de még soha nem fordult elő velem ilyen.
3/5 anonim válasza:
Figyelmetlenség, bárkivel előfordulhat.
4/5 anonim válasza:
Figyelmetlenség szerintem, bár nem kizárt, hogy valami enyhe diszgráfia szerűség. Ha tényleg gyakori és nem csak figyelmetlenség, ezt orvos tudná megmondani.
Nálam néha előfordul, amikor tényleg nagyon fáradt vagyok. Amit tehetsz, próbáld előre megfogalmazni a mondatokat. Esetleg segíthet, ha többet olvasol.
5/5 anonim válasza:
Velem nem szokott nem szokott előfordulni ilyen, szerintem is csak figyelmetlenség lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!