Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett hirtelen minden...

Miért lett hirtelen minden foci kedvelő?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap és a mai is erről szólt, a buszon már reggel 5kor erről beszéltek, amikor beértem a melóba ott is előkerültek a megmondó emberek, délután a kiskertbe lévő asszony is mondja hogy vezetésre állnak a magyarok, mondjuk jó tudni(nem mintha érdekelt volna)

Én nem tudok azonosulni egy olyan "ágazattal" ami arról szól hogy Marco Reus, Szalai, stb hogyan él a labdajátékából, milyen indíttatásból vezetnek bedrogozva, piásan sportkocsit, illetve a sok barbi baba akiknek büdös a polgári meló, inkább ilyenekkel tartatják el magukat, pl sima mérnökhöz miért nem megy oda egy ilyen CKM-es pitsa sem hogy figyelj tarts el, cserébe mosok főzök rád.

Gusztustalan az egész foci, sajnos sok fiatal gyerek akinek még nincs kialakult világképe, a média tesz arról hogy ezekkel az emberekkel példát statuáljon a gyerek szemében, hol ott attól hogy nézi a meccseket, nem fog megélni belőle.

Én mindig is olyan hobbi után "futottam" ami elérhető is volt, és saját magamnak termeltem ki a rávalót.

Amikor valakinek említem Valentino Rossi, Andrea Dovizioso, Marc Marquez, és még pár jó versenyző nevét, azt sem tudják kikről van szó.

Mondjuk az is gond ha azért szorul egy sport háttérbe, mert nincsenek körülötte balhék a versenyzők miatt, a fociban minden meg adott ami ehhez kell, és mégis szerények, nem keltenek botrányt, a legtöbb a rajongóiért, viszi dobogóra a versenyt, nem a vagyonért amit azután kap.

Sokan úgy foglalkoznak egy sporttal, hogy Ők maguk nem is végzik. Én elég régóta motorozok, és jó pár kanyar technikát is megtanultam, sok-sok videó megtekintésével.

2016. jún. 14. 23:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondom agymosás az egész. Max annak lehetne örülni ha bejön a tipszmix, de más értelme nincs, mivel másnap ugyanúgy kiesel az ágyból és mész munkába, a lóvé se lesz több. Lehet hogy nyugatabbra ezt másképp látják a jobb életszínvonal miatt, de én telibesz.rom hogy ki hogy focizik. Ennyi erővel sakkpartit is nézhetnék, abban is van vesztes meg nyertes.
2016. jún. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!