Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett hirtelen minden...

Miért lett hirtelen minden foci kedvelő?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap és a mai is erről szólt, a buszon már reggel 5kor erről beszéltek, amikor beértem a melóba ott is előkerültek a megmondó emberek, délután a kiskertbe lévő asszony is mondja hogy vezetésre állnak a magyarok, mondjuk jó tudni(nem mintha érdekelt volna)

Én nem tudok azonosulni egy olyan "ágazattal" ami arról szól hogy Marco Reus, Szalai, stb hogyan él a labdajátékából, milyen indíttatásból vezetnek bedrogozva, piásan sportkocsit, illetve a sok barbi baba akiknek büdös a polgári meló, inkább ilyenekkel tartatják el magukat, pl sima mérnökhöz miért nem megy oda egy ilyen CKM-es pitsa sem hogy figyelj tarts el, cserébe mosok főzök rád.

Gusztustalan az egész foci, sajnos sok fiatal gyerek akinek még nincs kialakult világképe, a média tesz arról hogy ezekkel az emberekkel példát statuáljon a gyerek szemében, hol ott attól hogy nézi a meccseket, nem fog megélni belőle.

Én mindig is olyan hobbi után "futottam" ami elérhető is volt, és saját magamnak termeltem ki a rávalót.

Amikor valakinek említem Valentino Rossi, Andrea Dovizioso, Marc Marquez, és még pár jó versenyző nevét, azt sem tudják kikről van szó.

Mondjuk az is gond ha azért szorul egy sport háttérbe, mert nincsenek körülötte balhék a versenyzők miatt, a fociban minden meg adott ami ehhez kell, és mégis szerények, nem keltenek botrányt, a legtöbb a rajongóiért, viszi dobogóra a versenyt, nem a vagyonért amit azután kap.

Sokan úgy foglalkoznak egy sporttal, hogy Ők maguk nem is végzik. Én elég régóta motorozok, és jó pár kanyar technikát is megtanultam, sok-sok videó megtekintésével.

2016. jún. 14. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Max a magyaroknak szurkolnak, nem jelenti rögtön azt hogy kedvelik is a focit:D amúgy én véletlenül ismerem az általad felsorolt neveket is:D
2016. jún. 15. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is hasonló a felfogásom, normális esetben játszani kéne a focit, nem pedig nézni, és a saját eredménynek örülni. Semmivel sem tartom többnek a tévében látott focit egy iskolaudvaron látottnál. Agymosás az egész.
2016. jún. 15. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Miért zavar az, ha büszkék a nemzeti válogatottra? Igenis sikeresek vagyunk egy ideje, ha nem tűnt volna fel. Én sem vagyok focirajongó, de néztem a mai meccset, és le a kalappal a srácok előtt. Legyünk már büszkék a sikereinkre!
2016. jún. 15. 00:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kapóra jön a magyar film, amit nemrég adtak le. (Magyar csapat - még 50 perc) Ha megnéznéd, akkor látnád más szemszögből is a focit és nem csak azt, hogy ezek a focisták milyen balhé miatt kerültek címlapra. Elképesztő mennyiségű edzés és munka az, hogy úgy tudjanak élni a "labdajátékukból".

Nem kötelező őket követni, a focit lehet szeretni úgy is, hogy az ilyeneket elengeded a füled mellett és csak a valódi focival foglalkozol. (Amúgy meg lehetne írni, hogy: "igen, a motorosok meg azt a képet festik a gyerek előtt, hogy száguldozni kell, természetesen közúton")

Nem értem, hogy miért kell utálni egy sportot. Nem kötelező egyiket sem szeretni, van egy kínálat, abból te a motorozást választottad, ámen. Ettől a focit sem kell lehurrogni. (Főleg annak tükrében, hogy mégis sokkal többen követik a focit, mint a motorozást, tehát akkor mindenki gyökér, csak a motorosok királyok?!)

A labdarúgás pedig sokkal inkább elérhető, mint a motorsport egy átlag ember számára.

Az tiszteletre méltó, hogy te ellestél pár technikát a motorosoktól. (Meg az is, hogy lezárattad az utat vagy pályára mentél, hogy gyakorolhasd, mert ugye a közút nem erre van...)

Na mindegy. A lényeg, hogy fogadjuk el a sportokat egymás mellett, nem kell rivalizálni. Ez egy piac, egy nagy üzlet, ami eladható. Mindenki azt választ, amit szeretne, szabadon. Én egyébként egy nagy köcsög vagyok ezen logika alapján, mert focit nézek, kézilabdát nézek, vízilabdát nézek, motorversenyt nézek (és természetesen ismerem a doktort, Doviziosot vagy Marquezt), forma 1-et nézek...

2016. jún. 15. 00:22
 5/11 anonim ***** válasza:
22%

A futball nem élet-halál

kérdése...Sokkal több annál!

– Bill Shankly

Hányszor kell még ezt bemásolnom... ezek a mai fiatalok :D

2016. jún. 15. 01:00
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
48%

Ha én annyi fizetést kapnék, mint ezek, én is jó fuballista lennék :D Amennyi pénzt ez a sz-ros állam belepumpált a magyar fociba, beb-szott volna, ha nem nyernek tegnap.

De nem baj, megérte fociba fektetni egészségügy helyett :))))))

2016. jún. 15. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert most van "szezonja"...

Engem pl baromira hidegen hagy lehet tőlem világbajnok is a magyar csapat, pont lesz4rom...

Én a focit akkor élveztem amikor játszottam anno suliban tesi órán...

Egy-egy jó filmet megnézek, de a foci soha nem kötött le a TV-ben...

Mások meg ezt élvezik, ők meg azt nem értik, hogy nekem mi tetszik egy adott animében, filmben, hogy tudok akár 20 órát is játszani egy játékkal, vagy programozni ennyi időt...mindenkinek más a hobbija...

23F

2016. jún. 15. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Na igen, engem is kezd idegesíteni.

16 éves lány vagyok, szerintem nem bűn ha nem hoz lázba a foci, sose voltam oda érte. Mégis, mostanában a csapból is ez folyik, a buszon, az iskolában, mindenki csak a fociról tud beszélni, aztán amikor azt mondom hogy bocs, én nem nézem, akkor megkapom hogy "úú ez komoly? Te nem is vagy ember" szöveget.

Facebookra felléptem, minden második poszt a fociról szólt, egyből ki is kapcsoltam.Tv-ben dettó ugyanez...

Nem akarok senkit leszólni, elismerem hogy szép eredmény volt ez a magyaroktól, láttam részleteket a tegnapi meccsből és nem voltak rosszak.

Viszont az amit kaptak ezért az egy meccsért röhejes és túlzás:D

Persze megérdemlik az ünneplést, főleg a nagy foci rajongóktól de ami most folyik az tényleg túlzás.

Ez csak egy meccs volt, nem az eb-t nyerték meg!

Bezzeg amikor más sportágban sokkal de sokkal jobb eredményeket ér el Magyarország(pl.kézilabda, vizilabda) azzal senki nem foglalkozik(legalábbis nem ennyien), de amikor most megnyertük ezt a focimeccset már hazagyűlölő vagy ha nem szurkolosz nekik teljes gőzzel...:D

2016. jún. 15. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
UTÁLOM A FOCIT!!!! :D
2016. jún. 15. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a focit, peidg fiú vagyok, játszani mondjuk jó. De nem értema sok szurlkolót meg akik, randaliroznak. Nekik ez jó? ez egy játék a foci. Mind minden más, attól hogy gólt lőnek, jobb lesz az embernek az élete? Megváltozik?. Előrébb jut lesz pénze? és stb? . Én elnézem a focit, de ennyire felesleges bele élnie magát az embernek. amugy meg sokan azért nézik, hogy Tippmixeljenek. tehát pénzért, hogy tudjanak fogadni. Sokakat nem köt le, de a tippmixért. minden. :D Meg amugy a foci pénzről szól. Én régen emlékszem szerettem focizni, apám arra nem volt hajlandó hogy beírasson foci edzésre. talán én is lehettem volna tehetséges. De sajnos ez nem jött létre, lehet ezért nem szeretem a focit. Sok ujgazdag akik válogatott focisták.. mégcsak nem is agysebészek, de milliárdokat kapnak. és a kormányt is csak a foci érdekli. Az egészségügy, az hogy a fitalaoknak legyen életük, jó iskolák és stb ezek nem fontosak, de a foci meg a stadion építés igen. Mintha ez lenne az élet hogy rúgjuk a bőrt, . És hogy rugjuk ezzel megtudjuk gyógyítani az embereket?. Vagy ettől jobb lesz?
2016. jún. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!