Fiuk! , mindenki buszke arra hogy fiunak szuletett? Akarna valaki lany lenni?
Én örülök annak, hogy fiú lettem. Nem büszkeség kérdésre.
Aki lány akar lenni arra van külön megnevezés.
Én speciel simán lennék lány. Ugyanazokért a dolgokért több elismerést kapnak, és a mai világban sokkal több lehetőségük is van. Ha egy lány fiús dolgokat csinál az menő, de ha egy fiú lányos elfoglaltságot vagy hobbit talál az rögtön gáz meg bu zis. (mondjuk szerintem is az)
Vegyük a sportokat. Ha egy lány küzdő sportol az eszméletlen menő, ezzel ellentétben ha egy fiú balettozik az tiszta gáz.
öltözködésben is sokkal több lehetőségük van. Egy másik hasonló kérdéshez már írtam. Rengeteg elképesztő öltözék közül választhatnak különböző stílusú és mintájú ruhákat és kiegészítőket, míg nekünk maradt a póló és a nadrág. Rengeteg királyul kinéző dolgot csak nőiben gyártanak. És ha egy csajnak megtetszik egy férfi póló akkor mivan? Sima póló, jól néz ki rajta és boldogan hordja. El tudod képzelni fordított esetben?
Csajok hajukat is úgy hordhatják ahogy szeretnék. Ha szétáll akkor olyan stílusú, nem gáz. Szintén ha hosszú az is jó ha rövid az is. Én meg ha megnövesztem a hajam hobónak néznek az emberek hiába van jól tartva.
Ezt szintén írtam már egy korábbi kérdéshez, de nekem nagyon bejön a kék hajszín. Nagyon tetszik, és egy álmom hogy kék hajam legyen. De legyünk őszinték, míg csajoknak nagyon jól áll addig a srácoknak rohadtul nem (látom én is hogy tiszta gáz).
Sokan mondják hogy a lányoknak párkapcsolat terén könnyebb. Én ezt speciel nem látom. Annak könnyebb aki jobban néz ki, sőt a lányoknak szerintem nehezebb mert bennük kicsit bennük van a társadalmi elvárás efelé hogy ő akkor "jó" ha jó párkapcsolatban él.
Akárminek születtem volna, nem lennék rá büszke. Egy adott dolog, ami nem tesz különlegessé és nem tettem érte, szóval nem érzem, hogy büszkének kéne lennem az adott nememre. Férfinak születtem és ennyi. Akkor is ez lenne, ha nőnek születek.
Viszont inkább lennék a mai társadalomban nő. Srácként kis kortól fogva jönnek az elvárások, nyújtani kell a megfelelő teljesítményt. Férfiasodni kell, tartania magát az embernek minden helyzetben.
Nőként sokkal könnyebb. Aki szép, már ovitól kezdve kapja a pozitív megerősítést és könnyebben kap meg dolgokat. Ha esetleg oviban-iskolában csúfolják, mert nem szép, később könnyebben talál befogadó közeget. Egyedül a menstruáció az, ami nem tetszene.
Sunshinedoll miért ne bírnánk ki? Fekete nőként egzotikumnak számítanék és ennyi. Mi lenne benne a nagy nehézség? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!