Anyukám 165 apa pedig 180 cm en 15 eves vagyok es 166 cm lehet tudni hogy mekkorara fogok noni?
Figyelt kérdés
#méret ##novekves
2016. jún. 13. 12:46
1/8 anonim válasza:
Nem. Fiú vagy vagy lány? Kire hasonlítasz jobban? Akkor valószínűleg hasonló lesz a magasságod is hozzá. De nem biztos. Befolyásolni meg úgysem tudod.
3/8 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy hogy 170 cmre vagy 180cmre fogsz megnőni? Változtat bármit is az életeden az a 10 cm?
4/8 Inessential válasza:
Nem lehet tudni.
Én is 15 vagyok, anya 165 körül van, apa 178 én meg 177.
Valószínűleg ez nem végleges, de hogy mennyit növök, azt nem tudom.
6/8 anonim válasza:
Persze! Add össze a két számot, és oszd el kettővel, ami annyit jelent, hogy 255 centiméter leszel, már ősidők óta így számolják ki az emberek, mekkora lesz a magasságuk, nem is értem, hogy nem hallottál még erről!
8/8 anonim válasza:
15 éves kor után még bőven lehet nőni, én akkor voltam kb. 175 cm, most (végleges testmagasság) olyan 183 körül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!