Mikor nőhet meg a lábam és mekkorára?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és 39-es a lábméretem. A férfi családtagjaimnak mind 43-45 között van a lábméretük, de nekem kicsi. Többi velem egykorú fiútársaimnak mar 42,43-mas lábuk van. Nem vagyok későn érő.2016. márc. 13. 13:34
1/3 anonim válasza:
Még egy genetikus se tudna neked erre pontos választ adni, nem tudom hova tenni az ilyen hülye kérdéseket...
Lehet ilyen kicsi marad, lehet yeti leszel b*szod
2/3 bithorlo válasza:
Szia!
Nagyjából 21 éves korra fejeződik be a növekedés. Van, aki hirtelen nő sokat, mások meg fokozatosan. Lehet, te is az utóbbiba tartozol.
Esetleg kérdezd meg a férfi vér szerinti rokonaidat, ki mikor érte el a végleges lábméretét.
😉
3/3 anonim válasza:
és kit érdekel mekkora a lába? oké, azt aláírom, hogy nehéz akkora méretben cipőt találni, nekem is a 40-es méretemmel. de pl. vansből is van rengeteg ebben a méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!