Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a fenéért irigykednek a...

Mi a fenéért irigykednek a vékony csajok?

Figyelt kérdés
Ha van egy normális duci/kövérkés barátnője az embernek. Akkor a hátuk mögött kibeszélik, hogy miért ezzel a helyes pasival van? Hogy jöhettek össze? Mit eszik rajta? stb.. Most komolyan! Nem fogják fel, hogy nem mindenki szereti a csajokat ha csont meg bőr? Plusz nem csak a külseje miatt szereti az ember az illetőt? Az egyik csajt pont hallottam, hogy azt mondja, hogy ha ő ennyit küzd azért hogy jól nézzen ki és fogjon valami jó pasit, akkor miért egy olyan lánnyal jön össze a csávó akinél az ő szépsége, kisugárzása, stb.. stb.. sokkal jobb. Magukon persze nem veszik észre, hogy milyen óriási hibáik vannak és ha közli az ember velük, még szerez egy ellenséget is. Most komolyan szellemileg ennyire visszamaradottak / gyerekesek egyes csajok? 18-24es korosztályra gondolok. agyon sok csaj van aki azt kell hogy mondjam éretlen ahhoz hogy tudja mi kell egy férfinak.

2016. jún. 12. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én pl imádom, hogy a feleségemen van mit fogni, jó nagy feneke van de egyáltalán nem kövér (kb, mint Kim Kardashian), sőt sokat sportol, pl éppen tegnap futotta le a k&H félmaratont velem együtt.

A vékony, divatos alakú lányok, különösen azok, akik sokat tesznek is azért, hogy ilyenek legyenek, tehát szenvednek a konditeremben, meg zöldségeket zabálnak, általában

annyira iszonyatosan egoisták, és el vannak telve maguktól, hogy egy normális, átlagos, melegségre vágyó férfi menekül tőlük.

Gondoljatok bele, egy ilyen ember, aki annyi időt szán arra, hogy KÜLSŐRE jól nézzen ki, szinte minden szabadidejében saját maga KÜLSEJÉVEL van elfoglalva, milyen lekivilággal rendelkezhet?

Nekem volt ilyen sportőrült barátnőm, de kiderült, hogy csak arra vagyok jó neki, hogy legyen akivel elmegy a bulikba, meg aki elviszi éttermekbe meg nyaralni. Rövid időn belül dobtam.

2016. jún. 13. 17:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Helyes! Az ilyeneknek ilyen jár. Bár én is ha már vettem észre, hogy ilyen akkor küldtem a francba. :D
2016. jún. 13. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez annyira, de annyira gonosz kérdés! Hihetetlen.

Születésem óta vékony vagyok, és tényleg, jól esik, hogy MINDENHOL szembe jön velem, hogy "Jajj, gebe" "A kutyák játszanak a csontokkal" stb. Ez legalább annyira rosszul esik az embernek, mintha lezsírdisznóznák.

És sem én, sem a vékony barátnőim nem beszéltünk ki senkit a súlya vagy a párja miatt, mert elégedettek vagyunk az életünkkel.

Ellenben nekem rengeteg túlsúlyos lány szólt már be hasonló érvekkel, mint az itt válaszolók.

Mikor veszik észre az emberek, hogy a gonoszság nincs súlyhoz kötve?

2016. jún. 16. 17:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Teljesen egyértelmű, hogy az extra vékony csajokat is cikizik a kicsit sovány, átlagos nők. Viszont többet előfordul ennek az ellentetje.(hogy a testesebb csajokat cikizik) Elhiszed?
2016. jún. 16. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!