Mi a fenéért irigykednek a vékony csajok?
Én pl imádom, hogy a feleségemen van mit fogni, jó nagy feneke van de egyáltalán nem kövér (kb, mint Kim Kardashian), sőt sokat sportol, pl éppen tegnap futotta le a k&H félmaratont velem együtt.
A vékony, divatos alakú lányok, különösen azok, akik sokat tesznek is azért, hogy ilyenek legyenek, tehát szenvednek a konditeremben, meg zöldségeket zabálnak, általában
annyira iszonyatosan egoisták, és el vannak telve maguktól, hogy egy normális, átlagos, melegségre vágyó férfi menekül tőlük.
Gondoljatok bele, egy ilyen ember, aki annyi időt szán arra, hogy KÜLSŐRE jól nézzen ki, szinte minden szabadidejében saját maga KÜLSEJÉVEL van elfoglalva, milyen lekivilággal rendelkezhet?
Nekem volt ilyen sportőrült barátnőm, de kiderült, hogy csak arra vagyok jó neki, hogy legyen akivel elmegy a bulikba, meg aki elviszi éttermekbe meg nyaralni. Rövid időn belül dobtam.
Ez annyira, de annyira gonosz kérdés! Hihetetlen.
Születésem óta vékony vagyok, és tényleg, jól esik, hogy MINDENHOL szembe jön velem, hogy "Jajj, gebe" "A kutyák játszanak a csontokkal" stb. Ez legalább annyira rosszul esik az embernek, mintha lezsírdisznóznák.
És sem én, sem a vékony barátnőim nem beszéltünk ki senkit a súlya vagy a párja miatt, mert elégedettek vagyunk az életünkkel.
Ellenben nekem rengeteg túlsúlyos lány szólt már be hasonló érvekkel, mint az itt válaszolók.
Mikor veszik észre az emberek, hogy a gonoszság nincs súlyhoz kötve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!