Ha van egy normális duci/kövérkés barátnője az embernek. Akkor a hátuk mögött kibeszélik, hogy miért ezzel a helyes pasival van? Hogy jöhettek össze? Mit eszik rajta? stb.. Most komolyan! Nem fogják fel, hogy nem mindenki szereti a csajokat ha csont meg bőr? Plusz nem csak a külseje miatt szereti az ember az illetőt? Az egyik csajt pont hallottam, hogy azt mondja, hogy ha ő ennyit küzd azért hogy jól nézzen ki és fogjon valami jó pasit, akkor miért egy olyan lánnyal jön össze a csávó akinél az ő szépsége, kisugárzása, stb.. stb.. sokkal jobb. Magukon persze nem veszik észre, hogy milyen óriási hibáik vannak és ha közli az ember velük, még szerez egy ellenséget is. Most komolyan szellemileg ennyire visszamaradottak / gyerekesek egyes csajok? 18-24es korosztályra gondolok. agyon sok csaj van aki azt kell hogy mondjam éretlen ahhoz hogy tudja mi kell egy férfinak.
Azért irigyek mert egójuk az egekbe és mégis szinglik.
Kivűlről adnak magukra belül pedig semmi..
És ha egy szerintük csúnyább lányt meglátnak vagy egy lányt akinek van barátja és helyes is akkor indul a kibeszélés, gúnyolás.
2016. jún. 12. 23:52
3/14 anonim válasza:
Nem a vékony csajok irigykednek, hanem az idióták.
2016. jún. 13. 00:16
4/14 anonim válasza:
Nem értem, hogy mit foglalkozol velük, ha jól elvagy a pároddal.
2016. jún. 13. 00:47
5/14 anonim válasza:
A legtöbbeknek az arányos alkatú nők jönnek be. Például ha 165 centis nő 55 kg környékén jár, vagy ha 175 centi akkor 65 kg. Ezért a legtöbb nő azt hiszi hogy ha ilyen ideális testtömegindexe van akkor már automatikusan szép. Az ilyen vékonyabb alkatú lányok el is vannak szállva maguktól. Közben meg többségük lóarcú és a nyavalyának sem kell kivéve ha tényleg nincs más. Az ilyen nő csodálkozik hogy egy túlsúlyos ugyan de szép és normális értékrendű nőnek meg van valakije. Nem csak a fiatal korosztály ilyen hozzáállású hanem a 25 évnél idősebbek is. Az a jó ha egy nő ott gömbölyű ahol kell. Mint például Kate Upton aki nem egy tipikus divatgebe.
2016. jún. 13. 00:48
6/14 anonim válasza:
Szerintem ezt így ne lőjjük be, hogy a VÉKONY csajok irigyek.
Én ismerek olyan csajt, aki kb 120 kg, de ugyanilyen megjegyzései vannak, mint amiket írtál.
Az irigység, rosszindulat nem alkatfüggő.
2016. jún. 13. 09:21
7/14 anonim válasza:
:D
2016. jún. 13. 11:12
8/14 anonim válasza:
"Most komolyan szellemileg ennyire visszamaradottak / gyerekesek egyes csajok?"
Na, érted te!
2016. jún. 13. 14:00
9/14 anonim válasza:
Én is ebbe a "vékony" kategóriába tartozok bele (19L),
mégse vagyok irigy senkire, nem vagyok elszállva magamtól, és nem beszélek ki valakit, akinek van jóképű pasija.
Én nem vagok lenéző se azzal aki 100 kg se azzal aki 40 kg...
Úgy szép mindenki ahogy van, persze ha van egy normális értékrendje és gondolkodása :)
2016. jún. 13. 14:58
10/14 anonim válasza:
Lehet valakinek jó az alakja, de az arca ronda. Ha szép az arca, akkor biztosan azért irigykednek a kicsit ducibb lányokra. Őszintén, annyira irigylem az olyan szép arcú, akár vékony, akár körvér lányokat. Legalább szép fejük van. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!