Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm az embereket, imádom...

Gyűlölöm az embereket, imádom az állatokat. Egy ember meghal. "egyel is kevesebb". Egy állat hal meg. "sírok". Más is van így?

Figyelt kérdés
Annyira kiábrándultam már az emberekből, hogy totál letudnám élni az életem egy hegyi házikóban, állatokkal......nem hiányoznának. Ami manapság megy, a mai társadalmi hozzáállás mindenhez.....hányingerem lesz. (s nem...nem tini vagyok....28N)
2016. jún. 12. 20:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egy ember változtassa meg az egész társadalmat. "tegyek ellene".........Te sem jártál általános iskolába sem.
2016. jún. 13. 19:58
 22/27 anonim válasza:
Természetesen ha családtagom vagy barátom hal meg szétsírom a fejem.De ha filmről van szó én is így vagyok ezzel.
2016. júl. 2. 11:58
 23/27 anonim ***** válasza:
11%
en az allatokat is utalom, undorito dogok, gondolom vmi maganyos macskabolond no lehetsz akinek az otthonaban hemzsegnek a macskak, fujj beteg fas ne csodalkozz h senki se dug meg.
2017. febr. 9. 17:48
 24/27 anonim ***** válasza:
45%

"Ha anyád/apád/barátod hal meg, akkor is csak "eggyel kevesebb" lesz?"

"... egy girhes macskát többre értékelsz az embertársaidnál?"

"A kommentekben most vígaszt vársz, vagy netes barátot?"

"Nem kiégett, kielégítetlen, csak egyszerűen hisztis p1csa. :)"

"És ezt azzal próbálod megoldani, hogy hátat fordítasz nekik, husikám?"

"fujj beteg fas ne csodalkozz h senki se dug meg."

Na, kedves.. ömm.. izé.. tisztelt válaszolók, sikeresen bebizonyítottátok hogy a kérdezőnek igaza van. Jót nevettem rajtatok. És ezért köszönettel tartozoK.

2017. máj. 22. 13:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez azért van,mert az állatok feltéten szeretetet adnak,még az emberek s szeretetet feltételekhez kötik.

Az állatokban nincs rosszindulat,hátsó szándék,érdekek.

Én nem szigetelném el magam az emberektől,néha jó az emberi társaság is,de nem szívesen élnék senkivel együtt.

Irigylem azokat,akik pl kutyával,macskával élnek,és meg is tudnak élni egyedül,és még az állatokat is el tudják látni.

Mióta kutyám van,úgy tekintek rá,mintha a gyerekem lenne.

Sajnos az emberekre nincs is elég ideje az embernek.

Szerintem ahogy ma élünk,az "nem normális".

Rohanunk,szaladunk,aztán hétvégén jó ha látjuk egymást.

Ezért szerintem teljesen felesleges családot alapítani,túl sokat kell érte dolgozni,és túl keveset kapunk vissza.

2018. júl. 24. 04:29
 26/27 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanúgy érzek, mint a Kérdező.

Állat még nem bántott engem soha, de az emberek semmi mást nem tudnak, csakis belém taposni.

Gyűlölöm az embereket.

Undorító egy faj.

2020. dec. 30. 17:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Hahó, ti is egyek vagytok közülünk! Azonban az emberi gonoszság ellen értelemszerűen nem azzal tudtok tenni, hogy gyűlölitek a többi embert. Éppen ellenkezőleg! Szeressétek embertársaitokat. Minél többen tesztek így, annál elviselhetőbb lesz ez a bolygó és rajta élő emberek!
2020. dec. 30. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!