Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm az embereket, imádom...

Gyűlölöm az embereket, imádom az állatokat. Egy ember meghal. "egyel is kevesebb". Egy állat hal meg. "sírok". Más is van így?

Figyelt kérdés
Annyira kiábrándultam már az emberekből, hogy totál letudnám élni az életem egy hegyi házikóban, állatokkal......nem hiányoznának. Ami manapság megy, a mai társadalmi hozzáállás mindenhez.....hányingerem lesz. (s nem...nem tini vagyok....28N)
2016. jún. 12. 20:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%

Ezt mondod, de emberek nélkül felfordulnál.

A magány hosszútávon elviselhetetlen. Akinek vannak barátai, barátnői az ezt képtelen felismerni, de meg van az oka, hogy általában magányos emberek csavarodnak be, lesznek öngyilkosak, követnek el tömeggyilkosságot, stb.

2016. jún. 12. 22:57
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Én nem mindet gyűlölöm, csak a legtöbbet:D de tény én is jobban elvagyok az állatokkal, ők nem akarnak kihasználni, nem néznek le stb. De elvétve van 1-2 normális ember azért, meg persze akik közel állnak hozzám azokat el tudom viselni, de a többi, akik gonoszak/képmutatók/önteltek/másokat lenéznek/fennhéjázók stb. az ilyeneket ki nem állhatom, csak sajnos pont az ilyenből van a legtöbb. Ha hiszitek ha nem, minden probléma forrása a pénz, amiatt van ennyi rossz és igazságtalanság a világban.. pedig lehetne jobb világ (ezáltal élet) is, kérdező van egy könyv, ami eléggé megváltoztatta a nézeteimet, ha érdekel küldök linket privátba:)
2016. jún. 13. 03:26
 13/27 anonim ***** válasza:
45%

Más is van így vele. Örülsz?

A kommentekben most vígaszt vársz, vagy netes barátot?

2016. jún. 13. 08:00
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem kell barát, pláne nem netes. Vannak barátaim, csak nem ismernek jól. Nem vagyok magányos, ahogy azt hiszed kedves.
2016. jún. 13. 08:02
 15/27 A kérdező kommentje:

Csupán azt látom magam körül, hogy az emberek mennyire irigyek egymásra, ezáltal rosszindulatúak, csak a rosszat akarják a másiknak, örülnek ha elbuknak, ha kudarcot vallanak, nincs már meg az az összetartás, ami pl a 90'-es években volt egy utca, szomszédság között....mindenki törtető, a saját igényei mindenek felett, nem számít kin tipor át. Arról nem is beszélve, hogy az úgynevezett barátok, amikor megosztasz velük egy infot....amit nem az esti 8-as hírekbe akarsz berakatni......de ő már 2 óra múlva továbbpofázza. Kétszínű, pletykás népség a mai. Kiábrándító.

Egyik hülyét kapott, mert akkora állatvédő vagyok....nos, vegetáriánus vagyok, nem érzem fairnek.....hogy azért mert nem büntetendő....és mert én vagyok nyeregben még leöljem. Ő is egy érző lény. S némelyik állatban több érzés, ragaszkodás, loyalitás szorul, mint jó pár emberbe. Akkor te milyen jogon bírálod az én állatszeretetem. Én még egy állatban sem csalódtam, de emberben sokat. Az állatnak nincs akkora agykapacitása, olyan esze, hogy néha felmérje, hogy jujjj....nem szabad Őt megharapni. De mégis elég ez az agykapacitás, hogy önzetlenül szeressen, ne verjen át, akinek csak te vagy. De az ember "állítólag" a legintelligensebb lény.....mégis bántjuk egymást, szóban, tettlegesen, csak hogy a másiknak rossz legyen. Erről ennyit, vita befejezve részemről.

(s nem, nem kiégett, kielégítetlen p*csa vagyok, aki itt ver a nyálát, csak látom magam körül, hogyan viselkednek az emberek....s szánalmas....tisztelet a kivételnek.....)

2016. jún. 13. 08:13
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Nem kiégett, kielégítetlen, csak egyszerűen hisztis p1csa. :)
2016. jún. 13. 10:27
 17/27 anonim ***** válasza:
54%
Én egyetértek veled kérdező, pont így érzek.
2016. jún. 13. 10:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem, hisztis az biztosan nem vagyok, távol áll tőlem...hajjjajj.....az exek is ezt méltányolták bennem, hogy nem voltam az a tipikus, csajos, hisztis, gyerekes dolgokat levágó nő. Tévedsz édesem. Ne ítélkezz, míg nem ismered a másikat? Anyukád erre nem tanított meg? Oh,.....
2016. jún. 13. 10:34
 19/27 A kérdező kommentje:
# 17/18 válaszoló, ott a pont.......a sok kerge marha között legalább pár ember látja, hogy rossz felé halad a világ.
2016. jún. 13. 10:40
 20/27 anonim ***** válasza:
27%
És ezt azzal próbálod megoldani, hogy hátat fordítasz nekik, husikám? Talán érdemben tenni kellene ellene, ha így látod a környezeted...
2016. jún. 13. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!