Miért csinálják ezeket a dolgokat az emberek?
Figyelt kérdés
Folyton bámulnak. Nem értem miért nem a lábuk elé néznek, miért bámulnak szinte folyamatosan? Nem mindenki de a többség igen. Én is rápillantok emberekre de nem marad rajtuk a szemem. Boltban, postán akárhol szinte hozzám simulnak, nem kèpesek a hátam mögött egy lépés távolságot tartani. Nagyon zavar ha közel állnak. Sokan nem mennek arébb ha nem férünk el egymás mellett. Sőt van aki fel is lök. Régen nem voltak ilyenek az emberek. Mi történt?2016. jún. 9. 16:43
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, hozzám meg mindig a nők állnak közel mikor szállok fel a buszra. Most akkor én is panaszkodjak? :D 28/F
2/4 anonim válasza:
Igen, panaszkodj, első. Ha csak nem perverz vagy, aki élvezi a p-öcsét neki dörgölni másoknak.
Pont ma kérdeztem az egyik barátomat, hogy szerinte is nem normális az, aki ha kapaszkodón megfogják a kezét, nem kapja el azonnal.
Az nem zavar, ha előre néz, preferálom, mert ha lenéz, nekem jön. De ha bámul, az zavar. És igen, az is, hogy belemásznak az intim szférámba.
És megállnak az út közepén trécselni, egymás mellett megy mindig a család a szűk utcán, mert félnek, lépcsőn megállnak, és nem mennek... tiszta hülyék.
3/4 anonim válasza:
# 2-es: Bocs, de nem fogom elhúzni magam egy szép nő mellöl. Pl. mikor felkel az ülésből és mikor hozzáér a vállamhoz az pl. nagyon szokott tetszeni. Nem tudom miért kéne egy férfit zavarjon, ah egy nő hozzáér. No komment.
4/4 anonim válasza:
#1: Én is szeretnék ilyen buszon utazni! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!