Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Középiskolás vagyok 16f...

Középiskolás vagyok 16f Zentán lakom és Szegeden járok suliban. Egy ember csúfol, hogy szerb vagyok. Meg hülye dolgokat mond rólam meg az országról. Mit csináljak, vagy szóljak vissza?

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Verj bele a fejébe.
2015. dec. 5. 09:11
 2/10 A kérdező kommentje:
:D jojjon még rendes valasz!
2015. dec. 5. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nevezd unintelligensnek. Így fölébe kerekedhetsz talán. Reakciója gondolom, hőbörgés lesz; lehet, hogy arra is kéne még valami, lehet, hogy elég, ha csak kineveted, arcába mosolyogsz.
2015. dec. 5. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira vagy szerb mint ez az idióta. Adjál a kezébe egy történelem könyvet és Teleki vörös térképét.
2015. dec. 5. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Buta ember,csak nevetni kell rajta.
2015. dec. 7. 13:32
 6/10 anonim válasza:
100%

Az, hogy szerbnek mond, első sorban a saját tudatlanságát példázza. (Nem mintha, ha szerb lennél az baj lenne). Az országról mondottakra pontosan nem tudok reagálni, mert nem tudom, hogy miket mondott, de abban az országban ahol élsz még nem Te tehetsz a legtöbb dologról, főleg, ha nem is a többségi nemzethez tartozol, elég helytelen azonosítania velük.

Valóban leginkább nevetséges a tudatlansága. Mondd neki, hogy egy magyartól alap elvárás, hogy tisztában legyen a ma érvényben lévő országhatáron túli magyarsággal.

Ha ő magyar, akkor járjon utána alaposabban, hogy mit is jelent zentainak lenni, és mi is van ma Veletek ott.

2015. dec. 7. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló cipőben jártam min Te. Igaz nem azért csúfoltak mint téged, hanem mert osztály első vagyok minden tantárgyból,és nem air max cipőben járok hanem kinai fosban. Egyszer meg is pofozott az egyik illető csak simán poénból. Hazamentem és megbeszéltem a szüleimmel hogy revansot veszek,ha gond lesz a suliba ne haragudjanak. Másnap kezdődött előröl hogy fikáztak,elhordtak mindennek és megpróbált (le se írom h mivel)megalázni az osztály fő hangú és menő sráca. Én felpattantam és nagyon megvertem..... de nagyon nagyon..ez egy hónapja volt. Azóta érdekes (és sajnos h erre volt szükség)mindenki tisztel és senki nem tart ciki eminensnek akibe bele lehet rúgni ha épp úgy tartja kedvem. Nem mondom h ez utánozandó példa de másképp nem tudtam orvosolni a folytonos szívatásokat, alázásokat.

17/F

2015. dec. 7. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát én azért sem fogok megverni senkit. Nem vagyok olyan, de jól tetted :)
2015. dec. 17. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hozd el Vajdaságba és nézze meg h Zentán majdnem mindenki magyar :)

Uh nekem volt olyan hülye osztálytársam, hogy azt mondta a Szent István nap nem a mi ünnepünk (ezt a töri tanárnak mondta) erre megkérdezte a tanár, hogy hát akkor meg ki ünnepe? azt mondta, hogy a magyaroké - tanár erre- akor te meg mi vagy? -agyba bas*ott oszálytáram-szerb

xddd Magyarkanizsai vagyok és magyar osztályba, a magyar osztálytársam azt mondta magára h szerb (a tanár szép fej mosást tartostt neki) :D

2015. dec. 19. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 le a kalappal a tanárod előtt. Én délebbre lakok tőled és itt a legtöbb magyar úgy van, hogy magyarok,de a magyarországi magyarok azok nem olyan magyarok mint mi.
2016. febr. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!