Mi a véleményetek a szerb fiatalokról?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 22:00
1/10 anonim válasza:
Olyanok mint az idősek, csak fiatalabbak.
2/10 anonim válasza:
nem ismerek egyet se, így nagyon nincs véleményem
3/10 anonim válasza:
a szerbekről vagy a vajdasági magyarokról?
4/10 A kérdező kommentje:
Mindkettőről
2014. dec. 9. 14:22
5/10 anonim válasza:
mivel én is vajdasági magyar vagyok ezért semmi különös, normális ember.. nincs sok külömbség az itten és a magyarországi magyar között.. a szerb fiatalok meg.. azok külön kategória, van köztük normális, bár a fajgyűlölet mindegyikükben benne van sajnos :/
6/10 A kérdező kommentje:
És melyik városban laksz?? Megmondod, h hogy hívnak?
2014. dec. 12. 16:40
7/10 anonim válasza:
Magyarkanizsa, Lacinak hívnak :D
8/10 A kérdező kommentje:
Hanyadikos vagy????
2014. dec. 13. 19:17
9/10 anonim válasza:
Van egy kis különbség azért a szerbiai és a magyarországi magyarok között....a magyarországiak kicsit szebben használják a nyelvet,meg kedvesebbek is a boltokban,bár is nekem ez a tapasztalatom,amikor átmegyek Szegedre :D De olyan nagy különbség nincs,csak ilyen kisebb apróságok...
10/10 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy a szerb fiúk vadak és nagy a farkuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!